Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Deniz Akkaya kızını Çocuk Esirgeme’ye gönderdi

Kızı ile ilgili yaptığı açıklamalarda gündeme gelen Deniz Akkaya cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Akkaya’nın kızı koruma altına alındı. Manken konuya ilişkin açıklama yaparak, “Kendi rızamla ben gönderdim çocuk esirgemeye, burnu sürtsün diye.” ifadelerini kullandı.

Kızı ile ilgili yaptığı

Açıklamaları ve paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Deniz Akkaya, 16 yaşındaki kızından şiddet gördüğünü ve balkona kilitlendiğini söyleyerek ağızları açık bıraktı. Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Deniz Akkaya şimdi de kızıyla gündem oldu. 16 yaşındaki kızının elinden telefonu almasıyla başlayan gerginlik karakolda son buldu.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Kızının telefonu saklamasından şüphelendiği için telefonunu almak istediğini sırf bu sebepten kızının kendisini 1,5 saat balkonda esir ettiğini söyleyerek ‘Polisleri görünce kızım bir anda annem bana dövdü dedi şok yaşadım. Bu doğru değil asıl kızım bana şiddet uyguladı diyerek gündemin ilk sıralarına oturdu. Anne kız arasında yaşanan olay adli kurumlarca değerlendirildi ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yetkilileri devreye girdi. Bakanlık gerekli inceleme ve değerlendirmeleri yapmasının ardından, 16 yaşındaki kız çocuğuna gerekli psikolojik desteği vermeye başladı. Ve koruma altına aldı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Özellikle Ortadoğu'daki kadınların büyük hayranlığını
Sıradaki Haber Burak Özçivit kadınlar tarafından talep gördükçe daha çok kazanıyor