Deniz Akkaya ve kızı birbirinden şikayetçi oldu!

Deniz Akkaya ve kızı Ayşe Önbilgin arasında sular durulmuyor. Önceki gün annesiyle girdiği tartışma sonrasında devlet korumasına alınan Ayşe Önbilgin karakolda verdiği ifade de 'Annem yüzüme termos fırlattı ardından boğazımı sıktı' dedi.

Deniz Akkaya ve kızı birbirinden şikayetçi oldu!
Deniz Akkaya işadamı Efe Önbilgin'den olan kızı Ayşe Önbilginin telefonuna el koyduktan sonra kızı tarafından şiddete uğradığını ve kendisini balkona kitlediği için polisi arayarak yardım istediğini söylemişti. Kızıyla yaşadığı bu olayın ardından sosyal medyada içini döken Akkaya 'Kötülük genetik' diyerek kızıyla yaşadığı olayın ardından yıllardır mahkemelik olduğu eski sevgilisi ve kızının babası Efe Önbilgin'in etkisi olduğunu belirtmişti..
İFADESİ ORTAYA ÇIKTI
Önceki gün koruma altına alınan Ayşe Önbilgin ifadesinde okuldan erken çıktığını servisi beklemek istemediğini belirterek annesini aradığını ve annesinin taksiye binip gelmesini istediğini ancak üzerinde para olmadığını için bunu yapmadığını belirtti Önbilgin ayrıca eve geldiğinde annesiyle tartışmaya başladığını ve annesinin önce çantasındaki termosu yüzüne fırlattığını çenesinin zarar gördüğünü ardından hızını alamayarak boğazına yapıştığını belirtti. Ayşe Önbilgin ifadesine ' Annem babamla yazışmalarımı gördü ve çılgına döndü. beni darp ettikten sonra kendisi balkona gitti ve oradan 112'yi arayarak yardım istedi. ' dediği öğrenildi. Deniz Akkaya ise ifadesinde kızının verdiği ifadeye benzer bir ifade vererek olayı doğruladığı iddia edildi.
günün somunda anne kız karşılıklı olarak birbirlerinden şikayetçi olduk.
Kaynak: Başak Çokan