DENİZ AKKAYA YAKALAMA KARARI SON DAKİKA: Ünlü Manken Deniz Akkaya Kızı Bitti Yeni Şok Kapısına Dayandı! Bu Sefer Öyle Bir Şey Ki..

Magazin dünyasında Deniz Akkaya depremi yaşandı. Son dönemde kızıyla yaşadığı sorunlarla gündeme gelen eski manken Deniz Akkaya yakalama kararı verildi. Sosyal medyayı ayağa kaldıran Deniz Akkaya kızı ve eski eşi Efe Önbilgin son dakika gelişmesi geldi. Meğer..

DENİZ AKKAYA YAKALAMA KARARI SON DAKİKA: Ünlü Manken Deniz Akkaya Kızı Bitti Yeni Şok Kapısına Dayandı! Bu Sefer Öyle Bir Şey Ki..

Deniz Akkaya yakalama son dakika gündeme geldi. Ünlü manken Deniz Akkaya son dönemin en çok konuşulan ismi oldu. Son dönemde kızıyla yaşadığı sorunlarla adından söz ettiren Deniz Akkaya flaş gelişme hayranlarını şoke etti. Deniz Akkaya'nın kızı ve eski eşi Efe Önbilgin mahkeme tedbir kararı geldi. Mahkeme baba kızı rahatsız edememesi için Deniz Akkaya'ya 3 ay tedbir kararı verdi. Peki, Deniz Akkaya olayı ne? İşte merak edilenler..

DENİZ AKKAYA YAKALAMA KARARI SON DAKİKA

Ünlü manken Deniz Akkaya son dönemde kızıyla yaşadığı sorunlarla gündeme geldi. Magazin dünyasının en çok konuşulan ismi Deniz Akkaya kızı ve eski eşi Efe Önbilgin davasıyla gündem oldu. Mahkemeden tedbir isteyen eski eş baba ve kızın rahatsız edilmemesi için Deniz Akkaya hakkında 3 ay tedbir kararı çıktı. Olayın ardından eski manken Deniz Akkaya bir şok daha yaşadı. Manken ve sosyal medya fenomeni Miray İpekler'in sosyal medya üzerinden hakarete maruz kaldığını söyleyerek şikayetçi olduğu dosyada şüpheli olan Deniz Akkaya ifadeye gitmeyince savcılık yakalama talep etti. Mahkeme Deniz Akkaya hakkında yakalama kararı çıkardı.

DENİZ AKKAYA YAKALAMA KARARI SON DAKİKA: Ünlü Manken Deniz Akkaya Kızı Bitti Yeni Şok Kapısına Dayandı! Bu Sefer Öyle Bir Şey Ki.. - Resim : 1

DENİZ AKKAYA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

3 Ağustos 1977 İstanbul doğumlu manken, oyuncu ve sunucu Deniz Akkaya kariyerine 1996 yılında yayınlanan Nihat Doğan'ın Maçoyum Ben klipi ile başladı. 1997 Best Model of Turkey en iyi manken seçilen Deniz Akkaya oyunculuğa soyundu. Duymayan Kalmasın programında sunuculuk yapan Deniz Akkaya eşi iş insanı Efe Önbilgin ile 2010 yılında boşandı. Çiftin bu evlilikten Ayşe isimli bir kızları oldu. Deniz Akkaya Maskeli Beşler: Kıbrıs, Vizontele Tuuba, Okul, Metro Palas, Şarkılar Seni Söyler, Yeşil Işık, Hemşerim, Ölümle Dans gibi projelerde yer aldı.

DENİZ AKKAYA TWİTTER HESABI İÇİN TIKLAYIN