Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizbank’tan emeklilere özel 50 bin TL’lik destek ödemeleri resmen başladı! Sadece başvuru yapanın hesabına hemen geçiyor!

Emeklilere özel 50 bin TL’lik destek ödemelerine başlamış olan Denizbank, yeni kampanyasına ilişkin ayrıntılı bir açıklama gerçekleştirdi. İşte Denizbank’ın yeni kampanyası…

Emeklilere özel 50 bin

Emeklilerin nakde sıkışıklığını gidermek ve emekli banka müşterisi sayısını artırmak için birçok banka kasım ayında da emeklilere özel kampanyalar sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda kasım ayının emeklilere özel kampanyaları bankalardan gelen açıklamalar ile ortaya çıkmaya başlamışken, emeklilerin nakit ihtiyaçlarını gidermek için özel kredi fırsatları sunacak olan bankalar da netleşti. Bu bankalardan biri olan Denizbank, yeni kampanyasını duyurdu.

Emeklilere özel olarak yeni bir kampanyayı başlatan Denizbank, emekliler için devreye aldığı ihtiyaç kredisi paketini paylaştı. Bu kapsamda emeklilere özel kredi kampanyasının detaylarını bildiren bir yazılı açıklama gerçekleştiren Denizbank, bu açıklama kapsamında emeklilerin hangi koşullarda kredi çekebileceğini de ortaya koymuş oldu. İşte Denizbank’ın yeni kampanyası ve kampanya şartları…

DENİZBANK, EMEKLİYE ÖZEL İHTİYAÇ KREDİSİ PAKETİ DEVREYE ALMIŞ BULUNUYOR

Emekli müşterilerine özel olarak yeni bir ihtiyaç kredisi paketini devreye almış olan Denizbank, emeklilerin nakde kolayca ulaşabilmesi için 50 bin TL’ye kadar olan kredileri ‘hızlı kredi’ kapsamına aldı. Bu kapsamda 36 aya kadar taksitle 50 bin TL’lik kredileri internet ve mobil bankacılık sistemi üzerinden tekbir başvuru ile sağlayacak olan Denizbank, evrak gerekmeksizin emeklilerin krediyi hemen hesabına alabileceğini bildirdi. Yeni kredi paketine başvuruları almaya başlamış olan Denizbank’tan emeklilere özel kredi paketinin faiz oranlarına ilişkin de örnek bir hesaplama tablosu geldi.

DENİZBANK’IN AYLIK KREDİ ÖDEMELERİ 691 LİRA 87 KURUŞA KADAR DÜŞÜYOR

Denizbank, kredi çekmek isteyen emekliler için kredinin hesabına ilişkin de bir tablo paylaştı. Hesabı 10 bin TL üzerinden yapan Denizbank, 10 bin TL’lik ihtiyaç kredisinin 12 ay vade ile çekilmesi halinde yüzde 4,18 faizden; 24 ve 36 aylık vade ile çekilmesi halinde ise yüzde 4,69 faizden kullanılabileceğini bildirdi. Her üç kredi için de aylık ödeme miktarını hesaplayan Denizbank, krediyi 12 ay kullanan emeklilerin ayda bin 156 lira 4 kuruş, krediye 24 ay kullanan emeklinin ayda 803 lira 95 kuruş, krediyi 36 ay kullanan emeklinin ise ayda 691 lira 87 kuruş ödeme gerçekleştireceğini belirtti. Denizbank tüm kredilerden 10 bin TL çekilmesi halinde 50 TL’lik kredi tahsis ücreti alıyor.