Deplasman yasağında Sancaklı faktörü

MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, yarın oynanacak Göztepe-Kocaelispor karşılaşmasına gelen deplasman yasağının Saffet Sancaklı’nın girişimleriyle kaldırıldığını belirtti.

Deplasman yasağında Sancaklı faktörü

İzmir İl Güvenlik Kurulu, Trendyol 1. Lig’in 11. Haftasında oynanacak olan olan Göztepe- Kocaelispor maçı için deplasman yasağı kararı almıştı. İlimizde birçok siyasi isim kararı iptal etmek için harekete geçti. CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı konu ile ilgili basın açıklaması yaparken, CHP Kocaeli Milletvekili Muhip Kanko ise konuyu meclise taşıdı.

BÜYÜKAKIN KARALOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet İzmir Valisi’ne faks çekerken, Tahir Büyükakın’ın ise İçişleri Bakan Yardımcısı, geçmiş dönem Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaloğlu’nu devreye soktuğu ifade edilmişti. Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş ise bir açıklama yayınlayarak MHP Milletvekili Saffet Sancaklı’nın girişimleri ile deplasman tribünü yasağının kaldırıldığını söyledi.

“KARARI SAFFET SANCAKLI’YA İLETTİK”

İşte o açıklama: "4 Kasım Cumartesi günü(yarın) İzmir'de oynanacak olan Kocaelispor - Göztepe Trendyol 1. Lig müsabakasında, Kocaelispor taraftarını üzen karar İzmir İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından alınmıştı. Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı olarak üzülerek öğrendiğimiz kararı Sayın Kocaeli Milletvekilimiz Saffet Sancaklı'ya ilettik.

“EFSANE KAPTANA TEŞEKKÜR EDERİZ”

Milletvekilimiz Sancaklı, kentin kaptanı olduğunu bir kez daha göstererek İçişleri Bakanlığımıza ve Gençlik ve Spor Bakanlığımıza konuyu iletti. Vekilimiz Sancaklı'nın girişimi ile İzmir İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından alınan karar iptal edildi. Kocaelispor’un efsane kaptanına girişimlerinden dolayı teşekkür eder, Kocaelisporumuza, Göztepe karşılaşmasında başarılar dileriz.”

Kaynak: HABER MERKEZİ