Depremde panik yapıp kendini camdan attı!

Çanakkale'de meydana gelen deprem Bursa'da da hissedildi. Deprem anında panik yapan bir genç ikinci kattan aşağıya atladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca gencin sağlık durumu ile ilgili son bilgiyi sosyal medya hesabından duyurdu.

Depremde panik yapıp kendini camdan attı!

Çanakkale'de 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İstanbul ve çevre illerden de hissedilen depremin derinliği 10.44 kilometre olarak ölçüldü.

AĞIR YARALANDI

Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Çamlıca Mahallesi'nde ikamet eden 27 yaşındaki İsmail Toygar isimli genç deprem anında mutfakta yemek yerken sarsıntıyla birlikte panik olup balkona fırladı. Heyecan yapan genç 2. kattaki balkonun demirlerinden aşağıya doğru sarkıp kendisini bıraktı. Alt kattaki evin balkon demirlerine takılıp yere dengesiz düşen İsmail Toygar başına aldığı darbeyle ağır yaralandı. O sırada dışarıya çıkan mahalle sakinlerinin görüp ihbar etmesiyle olay yerine gelen 112 ambulansıyla Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Toygar doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA

Acı haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Bu akşam Çanakkale Yenice'de meydana gelen; Çanakkale yanı sıra Balıkesir ve İstanbul'da da hissedilen 4.9 büyüklüğündeki depremde, Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki bir vatandaşımız, korku sebebiyle ikinci kattan atlayarak ağır yaralanmış; ambulansla kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum. Allah hepimizi afetlerden korusun" ifadelerini kullandı.

Depremde panik yapıp kendini camdan attı! - Resim : 1

Kaynak: HABER MERKEZİ