Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Derbent’te öğretmenler ve öğrencileri buluşuyor! Vefa için buluşacaklar

Kartepe Derbent’te bölgenin başarılı okullarından birisi olan Derbent Ortaokulu’nda yıllardır görev yapan, son 4 yıldır da okulun müdürü olan Ethem Nuri Tuncer’den 1 Haziran Cumartesi için anlamlı bir davet var.

Kartepe Derbent’te bölgenin başarılı

Son zamanlarda artan öğretmenlere şiddet haberlerinden sonra harekete geçen Derbent Ortaokul müdürü Ethem Nuri Tuncer 1 Haziran Cumartesi günü için bir vefa buluşması tertipledi. Derbent Ortaokul’unun bahçesinde gerçekleştirilecek etkinlikte “Derbent Gençliği” ve Derbent’te görev yapmış tüm öğretmenler bir araya gelecek. Okulun bahçesinde gerçekleşecek program 12.30’da başlayacak.

VEFA BULUŞMASI

Etkinlikte il ve ilçe protokolü de bulunacak, ayrıca konuklara çeşitli ikramlarda da bulunacak. Derbent Ortaokulu Müdürü Ethem Nuri Tuncer, “Son dönemde öğretmenlere şiddetin önlenmesine dair bazı eylemler yapılıyor. Öğretmenin kıymetini anlamak, anlatmak için bu tür vefa buluşmasının etkili olabileceğini düşündüm. Halkımız da katılım sağlayacak. İnşallah bu vefa buluşmalarını geleneksel hale getirip, yaygınlaşmasına da vesile oluruz” dedi. Ethem Nuri Tuncer’in Derbent’teki en büyük destekçisi ise “Derbent Gençliği” ve Derbent Mahalle muhtarı Erdal Baş.

ETHEM NURİ TUNCER