Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, “Temiz bir Derince’yi hep birlikte inşa edelim”

Derince Belediyesi, Dünya Temizlik Günü sebebiyle farkındalık oluşturmak amacıyla “Temiz İnsan, Temiz Derince” diyerek temizlik seferberliği gerçekleştirdi.

Derince Belediyesi, Dünya Temizlik

Dünya Temizlik Günü’nde farkındalık oluşturmak isteyen Derince Belediyesi, “Temiz İnsan, Temiz Derince” diyerek temizlik seferberliği başlattı. 20 Eylül Cuma günü Çınarlı Mahallesi, Siteler Sokak’ta yapılan temizlik seferberliği Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, belediye daire müdürleri, çevre gönüllüleri, öğrenciler ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti. Uygulamalarıyla çevre ve temizlik konusunda örnek çalışmalara imza atan Derince Belediyesi’nin “Temiz İnsan Temiz Derince” sloganını öne çıkararak gerçekleştirdiği çalışma, çevre duyarlılığını arttırıp, toplumsal sorumluluk bilincini oluşturmayı amaçlıyor.

“HEP BİRLİKTE İNŞA EDELİM”

Çevreye yönelik faaliyetler hakkında konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, “Vatandaşlarımızın sağlığı ve çevremizin temizliği bizim için çok önemli. İnsanoğlu yarattığı kirliliğin sorumlusu olmaktan kaçıyor. Bizler bu kentin yöneticileri olarak farkındalık yaratmak ve çevre bilincini yaymak amacıyla Temizlik Seferberliği başlattık. Temiz insan temiz çevre demektir. Gelin temiz bir Derince’yi hep birlikte inşa edelim. Unutmayın; çevre bize miras değil, gelecek nesillere bırakacağımız emanettir” dedi.