Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Derince, Etimesgut’u paramparça etti! “3-1”

2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Belediye Derincespor konuk ettiği Etimesgut Belediyespor maçını müthiş bir futbolun ardından 3-1 kazandı ve puanını 28’e çıkardı.

2. Lig Kırmızı Grup’ta

PERDEYİ MELİK AÇTI

Maçın ilk 45 dakikasında sahada müthiş bir Derince vardı. Sağlı sollu ataklarla rakibini adeta sahadan silen sarı lacivertlilerde Melik, Alpay ve Efe ile pozisyonlar bulan Derince ekibi 30. dakikada aradığı, arzuladığı golü buldu. Sol kanatta aldığı topla ceza sahasına kadar sokulan Melik sol ayağı ile kaleye yerden sert bir şut gönderdi. Top, kaleci Ramazan Köse’nin solundan ağlara gitti.

GERİ ADIM ATMADAN

İkinci gol için de geri adım atmayan ekibimiz ikinci yarıya da çok iyi başladı. İlk 15 dakikada Volkan ile 2, Melik ile de 1 mutlak pozisyon bulan Derince farkı 2’ye çıkaramadı. 77’de Ankara takımının ilk atağı gelişti. Sağdan yapılan ortada Fatih kafa vuruşu sonrası skoru 1’e getirdi. Ancak Belediye Derincespor maçı kazanacaklarına inandıklarını tüm hatları ile atak yaparak gösterdi.

ALPEREN’İN FÜZESİ!

82. dakikada günün başarılı isimlerinden Alperen Pak kimsenin beklemediği anda 30 metreden kaleye inanılmaz bir şut çıkardı. Etimesgut kalecisi Ramazan Köse topu hiçbir hamle yapamadı ve Alperen’in füzesi sağ 90’dan ağlara gitti. “2-1” Uzatmaların 2 dakikasında Taha ile akıl almaz bir gol kaçıran Derince, 90+4’te Okan’ın 60 metre sürdüğü top sonrasında üçüncü golü buldu. Kalan sürede skoru korumasını bilen sarı lacivertliler hak ettiği 3 puanı cebine koymasını bildi ve puanını 28’e çıkardı.