Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Derince ikinci yarıda çözüldü! “0-3”

2. Lig Kırmızı Grup 16. hafta karşılaşmasında Belediye Derincespor, konuk ettiği Iğdır Futbol Kulübü’ne 3-0 mağlup oldu. Derince ekibinin özellikle ikinci yarıda tutuk ve isteksiz futbolu dikkatlerden kaçmadı.

2. Lig Kırmızı Grup

DURAN TOPTAN YEDİ

Şampiyonluk adayı rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar istediği oyunu sahaya yansıtamayan Derince ilk golü duran top sonrası yedi. 27. dakikada ceza sahası içine doldurulan topu Kocaelispor’un eski futbolcusu Hasan Hatipoğlu kafa vuruşu sonrası ağlara gönderdi. “0-1” 10 dakika sonra Derince’de Oğuz’un sol ayağı ile çektiği müthiş şutta top sağ kale direğinden döndü. Iğdır’da Mesut Özdemir’in saha liderliğindeki oyun formasyonları öne çıkarken, Tahir Babaoğlu ile iki gol kaçtı, Iğdır ekibi yine Tahir ile bir pozisyonda penaltı bekledi.

İKİNCİ YARIDA SAHADA YOKTU

İlk yarısı 1-0 sona eren maçın ikinci yarısında Belediye Derincespor rakibine hiçbir şekilde reaksiyon gösteremedi. Rakip kaleye gitmekte çok güçlük çeken Derince oyunu da rakibine bıraktı. Bitime 20 dakika kala fark 2’ye çıktı. Ceza sahası içinde topu önünde bulan Hakan Barış topu kaleci Hüseyin’in üzerinden aşırdı ve filelerle buluşturdu. Bol pas yapan ve topu rakibine vermeyen Iğdır’da skoru belirleyen gol 75. dakikada Halil İbrahim Sönmez’den geldi. Bu futbolcu soldan atılan ara pası sonrası yaptığı koşu ile topu yakaladı ve şık bir dokunuşla ağlara gönderdi. “0-3”

10 ARALIK’TA RAKİP SOMA

Kalan sürede başka gol olmayınca Derince sezonun en ağır yenilgisini Iğdır’dan 3-0’lık skorla aldı ve 14 puan ile ateş hattında kaldı. Iğdır ise puanını 32’ye çıkardı ve aynı puanla lider durumda bulunan 1 maç eksiği bulunan Amed’i yakaladı. Derince 10 Aralık’ta deplasmanda Soma ile karşılaşacak. Iğdır ise aynı gün Amed’i ağırlayacak.

BELEDİYE DERİNCESPOR: 0

IĞDIR FUTBOL KULÜBÜ: 3

HAKEMLER: Ömer Faruk Gültekin***, Mehmet Saraç Akpınar***, Oğuzhan Kocaçoban***

BELEDİYE DERİNCESPOR: Hüseyin Yılmaz**, Canberk Ömer Özdemir***, Erman Bulucu** (Dk. 74 Alpay Çelebi*), Volkan Altınsoy*, Tuğkan Kamışoğlu**, Erdi Can Şehit*, Oğuz Kocabal**, Melik Derin** (Dk. 57 Okan Baydemir*), Ünal Emre Durmuşhan* (Dk. 57 Murat Arda Ayhan*), Mehmet Akyüz* (Dk. 83 Eren Bayraktar*), Alperen Pak** (Dk. 83 Hüseyin Karabey*)

IĞDIR FUTBOL KULÜBÜ: Furkan Köse***, Ahmet Kesim***, Hasan Hatipoğlu*** (Dk. 78 Umut Mert Toy*), Kerim Avcı*** (Dk. 63 Hakan Barış**), Selim Ilgaz*** (Dk. 63 Berkan Mahmut Keskin**), Caner Cavlun***, Eyüp Akcan***, Mesut Özdemir**** (Dk. 78 Hakan Yavuz*), Halil İbrahim Sönmez***, Mert Örnek***, Mustafa Tahir Babaoğlu*** (Dk. 72 Ömer Şişmanoğlu*)

GOLLER: Dk. 27 Hasan Hatipoğlu, Dk. 69 Hakan Barış, Dk. 74 Halil İbrahim Sönmez (Iğdır)

SARI KARTLAR: Ünal Emre, Tuğkan (Derince), Eyüp (Iğdır)