Derince Meclisleri canlı yayınlanacak!

Derince Belediyesi yeni dönem ilk meclis toplantısında, Belediye Meclis toplantılarının kayıt altına alınması oy birliği ile meclisten geçti. Belediye Meclis toplantıları canlı yayınlanacak.

Derince Meclisleri canlı yayınlanacak!

Mart Yerel seçimlerinde yüzde 48,28 oy alarak belediye başkanı seçilen Avukat Sertif Gökçe, geçtiğimiz hafta Perşembe günü mazbatasını alarak göreve başladı. Göreve gelir gelmez hızla çalışmalara başlayan Gökçe, bugün ilk meclisini topladı. Böylece 30 yıl sonra CHP’ye geçen Derince Belediyesi CHP iktidarında ilk toplantısını yapmış oldu. İlk toplantıya izleyici katılımı da bir hayli yoğun oldu.

“KADIN EKSİĞİMİZ VAR”

Genç bir meclis oluştuğunu ifade Gökçe, “Kadın eksiğimiz var. Genç dinamik eğitimli ve Derince’ye hizmet edecek bir ekip. Ben günde 16-17 saat çalışırım sizin de çalışmanız lazım. Uyumlu çalışacağız. El birliği ile çalışacğaız. Hepinize teşekkür ederiz. Bundan sonra daha rahat bir şekilde şekilde devam edeceğiz. Bir dahaki oturumda görüşmek üzere” ifadelerini kullandı.

CANLI YAYINLANACAK

Meclis toplantısının 15’nci gündem maddesine belediye meclis toplantılarının kayıt altına alınması maddesi görüşüldü. Söz konusu madde oy birliği ile meclisten geçti. Meclis toplantıları bundan sonra canlı yayınlanacak.