Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Derince skoru koruyamadı! “1-1”

2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcilerimizden Belediye Derincespor, konuk ettiği 24 Erzincan ile 1-1 berabere kaldı ve sarı lacivertli ekibin galibiyet hasreti 10 maça çıktı.

2. Lig Kırmızı Grup’ta

Derince Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısında genelde Erzincan ekibi topa daha hakimdi ve sahalarından daha pas yaparak çıktı. Derince ender de olsa yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. 33. dakikada Erzincan’ın kullandığı serbest vuruşta kaleci Hüseyin topu tam doksandan çıkardı ve ilk yarı 0-0 bitti.

81. DAKİKAYA KADAR DAYANABİLDİLER

İkinci yarıda iki takım da ilk yarıya oranla daha derli toplu bir görüntü verdi. 59 dakikada ani gelişen atakta Mehmet Akyüz topu önünde buldu ceza sahasına girerken kalecinin solundan topu filelere gönderdi. Skoru korumak isteyen Derince ekibi 81. dakikaya kadar dayanabildi. Çınar Turhan ceza sahasının içinde topla buluştu ve topa altı pasın önünde sert vurarak kaleci Hüseyin’in üzerinden meşin yuvarlağı filelere gönderdi.

HAFTAYA RAKİP FETHİYE

Kalan sürede başka gol olmadı ve Derince güçlü rakibi karşısında öne geçtiği mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrılarak puanını 8’e çıkardı, Erzincan ise puanını 22 yaptı. Derince ekibi önümüzdeki hafta Taner Gülleri’nin çalıştırdığı Fethiyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Nokta TV’nin çok sevilen spor
Sıradaki Haber Savaş Demir ile Amatör Özel’de şampiyonlar geçidi