Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Derince toparlanır mı?

Süper Amatör Lig A Grubu’nda sezon öncesi kurulan kadronun ardından şampiyonluk adayları arasında yer alacağı düşünülen Derincespor AŞ. büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor.

Süper Amatör Lig A

PLAY-OFF İLE ARADAKİ FARK 11

Sarı lacivertliler bu sezon oynadığı 6 maçta sadece 1 kez kazanırken 1 beraberlik, 4 de yenilgi aldı. Topladığı 4 puan ateş hattındaki Osmanlı ve Hisareyn ile aynı puanda yer alan Derincespor hafta içi mesaisinde lider Darıca Türkeli deplasmanına çıkacak. 4. sıradaki Karamürselspor ile arasında 11 puanlık fark bulunan Derince ekibi Darıca’dan da eli boş dönerse fark 14 seviyesine çıkacak ve bu farkı kapatmak hiç de kolay olmayacak.

ÇAYIROVA’YA DA YENİLDİLER

Derince’nin bu sezonki tek galibiyeti sezonun ilk haftasındaki 1-0’lık Bekirdere galibiyetiydi. Ardından 3-2’lik Hisareyn şoku yaşayan Derincespor Yeniyalı Barbaros karşısında son dakika golü ile sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Evinde Karamürsel’e 1-0, deplasmanda 2-0 önde olduğu Arslanbey Gençlerbirliği’ne de 3-2 teslim olan Derince son maçında Çayırovaspor’a da 2-0 yenilmekten kurtulamadı.

SERİ YAPABİLİRLER

Kalan maçlarda Derince’yi nispeten kolay bir fikstür bekliyor. Darıca Türkeli maçının ardından sırasıyla Arslanbey Organize, Başiskele Belediye, Hereke Yıldız, Tayfun ve Osmanlı 41 maçlarında Derince’nin seri galibiyetler elde edeceği düşünülüyor. Ancak Süper Amatör Lig’de hiçbir balık kolay kolay ağa takılmıyor. Bakalım sarı lacivertli ekipte işler nasıl ilerleyecek, takım toparlanacak ve Play-Off’a yaklaşacak mı?

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Nokta TV’nin çok sevilen spor
Sıradaki Haber Savaş Demir ile Amatör Özel’de şampiyonlar geçidi