Derince, Zeki Aygün’ün Mustafa Polat’a yaptığı büyük haksızlığı konuşuyor!

Nokta Medya Spor Müdürü “Zeki Aygün” başlıklı yazı büyük ses getirdi. Aygün’un 5 yıllık belediye başkanlığını yorumlayan Övüç, 28 yıllık belediye personeli olan ve Mustafa Polat’ı mazbatayı Sertif Gökçe’ye vermesinden 1 gün önce belediyedeki işine son vermesi büyük tepki ile karşılandı.

Derince, Zeki Aygün’ün Mustafa Polat’a yaptığı büyük haksızlığı konuşuyor!

BÜYÜK TEPKİ VAR!

Derince Belediyesi Eski Başkanı Zeki Aygün’ün belediye başkanlığı genel manana sorgulanıyordu. Derince’nin ilçe olarak vizyonunu yerle bir eden Aygün emekçi personellerden, Belediye Derincespor Sportif Direktörü Mustafa Polat’ı çeşitli bahaneler ortaya koyarak belediyeden göndermesi büyük bir tepki ile karşılanırken yapılanın vicdanla alakasının olmadığı belirtildi.

İLÇE YOK ETTİ

Nokta Medya Spor Müdürü “Zeki Aygün” başlıklı yazı büyük ses getirdi. Mustafa Polat’a yaşatılanlar asla kabul edilemezken, Polat’ın evine zabıta aracı göndererek Polat’ın evinde olup olmadığının kontrol edilmesi “Bu kadarına da pes” dedirtti. Erdem Övüç yazısında Aygün’ün 5 yıllık süreçte Derince’yi köye çevirdiğini, ilçenin büyük değer kaybettiğini, Belediye Derincespor’u da yok etmek için Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar ile özel bir çaba içinde olduğunu ifade etti.

TEK BİR OLUMLU GÖRÜŞ YOK

Derince esnafı ve sakini Aygün’ün başarısız bir başkan olduğu yönünde hem fikir ve yorumlarıyla da bu durumu destekliyor. “Gözümüz aydın” İnşallah köy görüntüsünden kurtuluruz” “Milletin yüzü gülüyor” “Çok ağırdı, yorgundu ve hiç sahada değildi” “5 yıl çöpe gitti” gibi düşüncelere sahip olan Derinceliler, Polat’a yapılanın vicdana sığmayacağını dile getirdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ