Derince’de seçmeleri Erdinç Şehit’in oğlu Erdi Can Şehit yaptı!

2. Lig’de yer alan Belediye Derincespor’un yeni sezon öncesi futbolcu seçmelerinde son derece ilginç bir olay yaşandı. Seçmelerin koordinasyonunu kulübün sözleşmeli futbolcusu ve Kulüp Başkanı Erdinç Şehit’in oğlu Erdi Can Şehit yaptı.

Derince’de seçmeleri Erdinç Şehit’in oğlu Erdi Can Şehit yaptı!

SATIŞ İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Belediye Derincespor’da ilginç bir seçmeye imza atılıyor. Kulübün satışı ile ilgili görüşmeleri Başkan Erdinç Şehit yaparken sarı lacivertliler yeni sezon öncesi futbolcu seçmeleri yapıyor. Seçmeler esnasında dikkati çeken husus seçmelerin koordinasyonunu kulübün sözleşmeli bir futbolcusu olan Erdi Can Şehit’in yapmasıydı.

BOL BOL NOT TUTTU

Aynı zamanda Kulüp Başkanı Erdinç Şehit’in oğlu olan Erdi Can Şehit’in seçmeler esnasında elindeki kalem kağıda bol bol not tuttuğu görüldü. Alt yapı antrenörlerine seçmelere katılan futbolcuların nerede oynaması gerektiğini belirten Erdi Can Şehit’in seçmelerin ardından antrenörlerle durum değerlendirmesi yaptığı öğrenildi.

TÜRKİYE’DE BİR İLK

Kulübün Sportif Direktörü Mustafa Polat ve Alt Yapı Koordinatörü Hasan Hüseyin Türe’nin resmi olarak görevleri devam ederken iki teknik adamın da seçmelerle ilgili söz sahibi olmaması şaşırttı. Sadece Derince’de değil, Türkiye’de böyle bir seçme ilk kez oldu ve bu enteresan olay Belediye Derincespor’un başına geldi. Öte yandan Belediye Derincespor’un pazartesi günü sezonu açacağı ifade edildi.

Kaynak: Erdem Övüç