Derince'deki o işletme gelirini Filistin'e bağışladı

Harikalar Sahili’nde hizmet vermekte olan Rog Coffee İsrail’in Filistin’de insanlık dışı uygulamalarına karşı Filistinlilere destek olmak amacıyla bir günlük kahve satışlarını bağışladı.

Derince'deki o işletme gelirini Filistin'e bağışladı

Derince 60 Evler Harikalar sahilinde kahve sektöründe hizmet veren Rog Coffee Filistin'e destek olmak amacıyla bir günlük kahve satışlarını bağışta bulundu.

ROG Coffee'nin sahibi Hasan Yalçın, İsrail'in Filistin'e yönelik acımasız saldırılarına karşı duyarlılık göstererek, işletmesinin bir günlük gelirini Filistin halkına yardım amacıyla kullanma kararı aldı. Bu anlamlı hareket, müşterileri ve çevredekiler tarafından büyük bir destekle karşılandı.

Derince'deki o işletme gelirini Filistin'e bağışladı - Resim : 1

“ELİMİZDEN GELENİ YAPMAK İSTEDİK”

Yalçın, yaptığı açıklamada, "Filistin'de yaşanan acıları gördükçe, elimizden gelen bir şeyler yapmak istedik. İşletmemizin bir günlük gelirini Filistin'e bağışlayarak, en azından biraz olsun destek olabileceğimizi düşündük. Bu kampanya, sadece bizim değil, müşterilerimizin de duyarlılığıyla mümkün oldu. Hep birlikte daha fazla insanın bu yardıma katkıda bulunmasını sağlayacağız" dedi.

Derince'deki o işletme gelirini Filistin'e bağışladı - Resim : 2

GELECEKTE DE TEKRARLANACAK

Hasan Yalçın, Filistin'e destek olma amacıyla gerçekleştirilen bu bağış kampanyasının gelecekte de tekrarlanacağını belirtti. Toplanan bağışlar, Derince İHH Temsilciliği'ne teslim edildi.

Derince'deki o işletme gelirini Filistin'e bağışladı - Resim : 3

Kaynak: HABER MERKEZİ