Derince’den müthiş geri dönüş! “2-1”

2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Belediye Derincespor, İnegölspor’u konuk etti. İlk yarıyı 1-0 geride tamamlayan Derince ikinci yarıda Okan Baydemir ve Mehmet Akyüz’ün golleri ile 2-1 kazandı ve puanını 14’e çıkardı.

Derince’den müthiş geri dönüş! “2-1”

ESKİ DERİNCELİ ÖNE GEÇİRDİ

Karşılıklı ataklarla geçen maçın 23. dakikasında konuk ekip İnegölspor, Derincespor AŞ’nin eski futbolcularından Serhat Baştan’ın golü ile 1-0 öne geçti. Sağ kanattan yapılan ortada ceza sahası uzak noktasında boşta kalan Serhat Baştan boş kaleye golü attı. Derince ekibi Mehmet Akyüz ile mutla bir gol kaçırdı.

DEVRE TEK GOLLE SONA ERDİ

34’te kaleci Bekir ceza sahasının dışında topa vuramadı ve top zemine takılı kaldı. Mehmet Akyüz topa yetişti ve kaleciyi tam geçerken deneyimli file bekçisi Bekir Sevgi topu Mehmet’in ayaklarından çekti aldı. 44’te kullanılan köşe vuruşunda top herkesi geçti ve Derince önemli bir gol daha kaçırdı. Ağır bir zeminde oynanan maçın ilk yarısını Bursa ekibi 1-0 önde tamamladı.

KAPTAN SAHNEDE!

Maçın ikinci yarısında heyecan adeta tavan yaptı. Son haftalardaki geri dönüşleri ile dikkat çeken Derince’de Okan Baydemir attığı şık kafa golü ile skora beraberliği getirdi. Gerilim içinde geçen maçın 80. dakikasında kaptan Mehmet Akyüz sahneye çıktı. Genç Eren Bayraktar’ın ara pasında topu önünde bulan Mehmet kalecinin üzerinden topu müthiş bir şekilde aşırdı ve skoru 2-1’e getirdi. Kalan sürede skoru korumasını bile Derince ekibi çok kritik bir galibiyete imza attı ve kupada elediği rakibine rövanşı vermeyerek puanını 14’e çıkardı.