Derince'nin suyu gitti Sakarya'nın suyu geldi! Gökçe tepki gösterdi

KBB Meclis toplantılarında ikram edilen Derince’ye ait Çensuyu Markası yerine Sakarya’ya ait su markasının ikram edilmesine sitem eden Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, “Bundan sonraki meclis toplantılarında ücret almadan da gönderebiliriz” teklifinde bulundu.

Derince'nin suyu gitti Sakarya'nın suyu geldi! Gökçe tepki gösterdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısı bugün Kocaeli Kongre Merkezinde yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın başkanlığında yapılan meclis toplantısında 118 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Meclis toplantı küçük bir detay dikkatlerden kaçmadı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin etkinliklerinde kullanılan Derince Belediyesi’ne ait olan Çenesuyu Marka su yerine Sapanca’ya ait bir su markası kullanıldı. 31 Mart yerel seçimlerinde Derince Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Partisine geçmesi sonrası Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaeli’nin markası yerine Sakarya’nın markası olan Mila Suyu tercih etmesi dikkatlerden kaçmadı.

“ÜCRET ALMADAN GÖNDEREBİLİRİZ”

Meclis toplantısı sonunda söz alan Derince Belediye Başkanı ve Meclis Grup Başkan vekili Sertif Gökçe duruma sitem etti. Masalarda Kocaeli’nin markasının görmediği için üzüldüğünü ifade eden Gökçe, “Masalarda Çenesuyu görmeyince çok üzüldüm. Derince’nin markasını görmeyince canım sıkıldı. Bundan sonraki meclis toplantılarında ücret almadan da gönderebiliriz” teklifinde bulundu. Teklif için teşekkür eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın teklifin güzel bir teklif olduğunu ifade etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ