Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dev firmanın ismi tarih oluyor!

Türkiye’nin dev markalarından olan firma kurumsal markasında değişime gidiyor. 

Türkiye'nin dev markalarından olan

Türkiye’de ve dünyada beyaz eşya ve elektronik ev aletleri satışı gerçekleştiren dev firma kurumsal markasında değişime gidiyor. Alınan karar, Kamu Aydınlatma Platformu’na da bildirildi.

Arçelik kurumsal markasında değişim yapacağını açıkladı. Türkiye de dahi tüm coğrafyalarda tek kurumsal markası Beko olacak. Şirket tarafından KAP’a yapılan açıklamada, kararın globalleşme stratejisi kapsamında alındığı belirtildi. Tüm çalışanların ve operasyonların ortak bir kurumsal marka çatısı altında bir araya getirilmesinin hedeflendiğine dikkat çekilirken, yurt dışı bağlık ortaklıkların kurumsal unvanları ise Beko kurumsal markası olarak güncellenecek. Şirket Türkiye’de faaliyetlerini ise başta Arçelik olmak üzere tüm markaları ile sürdürmeye de devam edecek.

ARÇELİK KİMİN?

1955 yılında Vehbi Koç ve Lütfi Doruk tarafından Sütlüce’de kurulan şirket, Türk beyaz eşya sektöründe önemli bir yere sahiptir. İlk çamaşır makinesini 1959’da, buzdolabını 1960’ta ve bulaşık makinesini ise 1990’da üreterek sektöre önemli katkılar sağlamıştır. 1968 yılında Çayırova tesislerine taşınan şirket, 1970’li ve 80’li yıllarda ürün yelpazesini genişleterek başarı grafiğini yükseltmiştir. 1975 yılında Eskişehir Buzdolabı, 1979’da İzmir Elektrikli Süpürge ve 1993 yılında da Ankara Bulaşık Makinesi işletmelerini açarak büyümesini sürdürmüştür.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Güncel altın fiyatları ne kadar,
Sıradaki Haber Altın fiyatlarındaki son durum: 4 Temmuz 2024 altın fiyatları…