Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dev maçın kahramanı Mehmet Öztürk oldu! “0-0”

Süper Amatör Play-Off Ligi’nde haftanın maçı Avni Kalkavan Stadı’nda oynandı. Bağdatspor ile takipçisi Karamürselspor arasındaki maçta gol sesi çıkmadı. Mücadelede hem kurtardığı penaltı hem de çıkardığı toplarla Karamürsel kalecisi Mehmet Öztürk maçın adamı oldu.

Süper Amatör Play-Off Ligi’nde

KARAMÜRSEL BU MAÇTA DA EKSİLDİ

Süper Amatör Play-Off Ligi’nde çok önemli bir maç geride kaldı. Bölgesel Amatör Lig hedefi ile mücadele eden Bağdatspor ile takipçisi Karamürselspor, Avni Kalkavan Stadı’nda karşı karşıya geldi. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. İkinci yarının 15 maçın 60. dakikasında Karamürsel’de Eren Katkay ikinci orta sahada yaşanan bir pozisyon sonrası gördüğü sarı karın ardından kırmızı kartla cezalandırıldı ve sarı lacivertliler sahada 10 kişi kaldı. Karamürsel ilk maçı da 9 kişi tamamlamıştı.

MEHMET PENALTIDA GOLE İZİN VERMEDİ

Pozisyondan 1 dakika sonra Mehmet’in rakibini ceza sahasında düşürmesi ile Bağdatspor penaltı kazandı. Topun gerisine geçen Emirhan’ın vuruşunda kaleci Mehmet Öztürk penaltıyı kurtararak gole izin vermedi. Kalan sürede gol olmadı ve BAL yolundaki kritik maçta gol sesi çıkmadı. Maçın ardından küçük çaplı gerilimler yaşansa da olay fazla büyümeden önlendi. Böylece Bağdat puanını 12’ye, Karamürsel de 10’a çıkardı.

ÇAYIROVA “BEN DE VARIM” DEDİ

Grubun kritik maçında Beylikbağı ile Çayırova çok kritik bir maça çıktı. Mücadeleyi Çayırova deplasmanda 2-0 kazandı ve puanını 9’a çıkardı. Günün bir diğer maçında Darıca Türkeli ilk yarısını 2-1 önde bitirdiği maçta Körfez Gençlerbirliği’ni 4-2’lik skorla mağlup ederek puanını 7 yaptı, Körfez ekibi ise 3 puanda kaldı.

DARICA TÜRKELİ DE POTAYA GİRMEK İSTİYOR

Oluşan son puan durumuna göre Bağdatspor 12 puanla lider, Karamürsel 10 puanla ikinci, Çayırova 9 puanla üçüncü, Beylikbağı 8 puanla dördüncü, Darıca Türekeli 7 puanla beşinci, Körfez ise 3 puanla altıncı sırada yer aldı. 7. haftada Körfez Gençlerbirliği ile Bağdat karşılaşacak, Karamürsel içeride Beylikbağı’nı, Çayırova ise Darıca Türkeli’yi konuk edecek.