Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dev süt firması iflasın eşiğinde!

Türkiye’de faaliyet gösteren dev süt firması iflasın eşiğine geldi. Firmaya 11 Temmuza kadar süre verildi.

Türkiye'de faaliyet gösteren dev

Pandemi sonrası ekonomide yaşanan sarsıntı ticareti olumsuz etkilemeye devam ediyor. Ekonomik olumsuzluklardan etkilenen biri de dev süt firması Akbel Süt oldu.

ALACAKLIKLARA DUYURU

Konya’da 44 bin metrekarelik bir fabrikada üretim yapan Akbel Süt, iflas tehlikesiyle karşı karşıya geldi. Konya 3. Asliye Ticaret Mahkemesi yapılan duruşmada alacaklılara önemli bir duyuru yapıldı. 11 Temmuz’a kadar firmadan alacağı olanların konkordato komiserine kayıt yaptırması gerektiğinin altı çizildi. Akbel Süt şirketinin alacaklıları, 11 Temmuz tarihine kadar konkordato komiserine alacaklarını bildirmeleri çağrısında bulundu.

11 TEMMUZ’A KADAR

Konya’nın Ereğli ilçesinde üretim yapan ve piyasada Akbel Süt olarak bilinen Damsa Süt, İstanbul, Ankara ve Antalya gibi büyük şehirlerde de şubeleri olan büyük bir süt ve süt ürünleri fabrikası olarak adında söz ettiriyordu. Konya 3. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin yapmış olduğu duruşmada, Akbel Süt’e alacaklı olanların 11 Temmuz’a kadar konkordato komiserine başvurmaları gerektiği önemli bir duyuru olarak duyuruldu.