Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dev timsah, ağını kurmaya çalışan balıkçıyı öldürdü!

50 yaşındaki balıkçı Ridwan Nawir, nehirde ağ kurarken timsah saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti. Arama kurtarma ekipleri, Nawir’in parçalanmış cesetini nehirden çıkardı.

50 yaşındaki balıkçı Ridwan

Olay 30 Eylül sabahı gerçekleşti. Görgü tanıkları, Nawir’in timsah tarafından suya çekildiğini gördü. İtfaiye şefi Mohammad Omarbatha, timsahın kurbanı ağzında tutarak bir süre su yüzeyinde yüzdüğünü, sonra dibe daldığını anlattı.

CESEDİN BAZI KISIMLARI EKSİK

Arama kurtarma ekipleri hemen harekete geçti. Ancak gece olunca çalışmalara ara verildi. Ertesi sabah yeniden başlayan aramalar sonucunda, Nawir’in parçalanmış bedeni bulundu. Maalesef cesedin bazı kısımları eksikti. Bu olay, timsahların yaşadığı bölgelerde insan-yaban hayatı çatışmasının ne kadar tehlikeli olabileceğini gösteriyor. Yetkililer, bu tür alanlarda yaşayan veya çalışan insanları çok dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

HER ZAMAN TETİKTE OLMAK GEREKİYOR

Benzer olaylar dünyanın başka yerlerinde de yaşanıyor. Örneğin Avustralya’da, geçmişte bir kadın arkadaşının gözü önünde timsah saldırısına uğramıştı.Bu tür trajik olaylar, doğal yaşam alanlarına saygı göstermenin ve güvenlik kurallarına uymanın ne kadar önemli olduğunu hatırlatıyor. Yaban hayatı ile iç içe yaşarken her zaman tetikte olmak gerekiyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP, Buldan İlçe Gençlik Kolları
Sıradaki Haber CHP’nin Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karaca ağır yaralandı!