Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Deva heyetinden baro ve mali müşavirlere ziyaret

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili Burak Dalgın beraberindeki heyet ile birlikte Kocaeli Barosunu ve Kocaeli Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret etti.

DEVA Partisi Genel Başkan

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Milletvekili Burak Dalgın beraberindeki Kocaeli heyeti ile birlikte Kocaeli Barosunu ve Kocaeli Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret etti. Dalgın’a İl Başkanı Zeynep Sudan Aydın, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ensar Baturman, İzmit Belediye Başkan Adayı Ercan Aktan, Gölcük Belediye Başkan Adayı Fırat Gülağız ve partililer eşlik etti.

ANA KONU ADALET

İlk olarak Kocaeli Barosu Başkanı Mehmet Gül’ü ziyaret eden heyet daha sonra Kocaeli Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret ederek hukuk, adalet ve ekonomi konuları ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Toplantıda Adaletin olmadığı bir yerde ülkenin düzeninin ve ekonomisinin sürdürülebilir olmayacağı vurgusu yapıldı. Mali Müşavirler Odası’ndaki görüşmelerde, odanın başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, hukukun ve adaletin ekonominin düzelmesi için kritik bir rol oynadığını belirtti.