Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DEVA Kocaeli’de 10 ilçenin adayı hazır!

Yerel seçimlerde Kocaeli’de kendi adayları ile seçime girecek olan DEVA Partisi, Kocaeli’de 10 ilçede başkan adaylarını tamamladı.

Yerel seçimlerde Kocaeli’de kendi

Yerel seçimlerde Kocaeli’de kendi adayları ile seçime girecek olan DEVA Partisi, Kocaeli’de 10 ilçede başkan adaylarını tamamladı. Süreç ile ilgili konuşan İl Başkanı Zeynep Aydın Sudan, “Kapıları tamamen kapatmamak adına il başkanlığı olarak da beklemeyi tercih ettik” dedi. Bir yanda da ilçe kongrelerine devam ettiklerini ifade eden Zeynep Sudan, “6 ilçemizin kongresini yaptık. Diğer ilçeler 2 yılını tamamlamadığı için kongreye gidemiyoruz. Tüzüğümüzde kongre yapılması için 2 yıl süre var. İlçe kongrelerimizi yaptık. Yaklaşık 10 ilçemizde adaylarımızı belirledik. Bir aday tanıtım lansmanı yapacağız. Bunun için genel merkezden onay bekliyoruz” dedi.

“BÜYÜKŞEHİR ADAYI BELLİ DEĞİL”

Yerel seçimlerde iş birliği olup olmadığını henüz bilinmediğini ifade eden Sudan, “Kapıları tamamen kapatmamak adına il başkanlığı olarak da beklemeyi tercih ettik. Üzerimize düşeni yapmak adına bekliyoruz. İzmit adayımız da belli, Büyükşehir Belediyesi adayımız henüz belli değil” dedi.

“İL BAŞKANLARI İLE İSTİŞARE YAPTIK”

Kocaeli’ye yerel işbirliği için diğer partiler ile iletişime geçilip geçilmediği sorusunu yanıtlayan Zeynep Aydın Sudan, “Genel Merkez üzerinde iş birliği var mı yok mu şimdilik bilmiyoruz. Kocaeli il Başkanları ile kendi aramızda istişarelerimiz yaptık” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP lideri Özgür Özel'in çağrısıyla
Sıradaki Haber CHP’de İmamoğlu zirvesi sona erdi: Nasıl bir yol izlenecek?