Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DEVA Partisi Büyükşehir adayını SMS ile açıkladı

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Demokrasi ve Atılım Partisi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ensar Baturman oldu. 

31 Mart'ta yapılacak olan

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala DEVA Partisi’nin Kocaeli Büyükşehir adayı belirlendi. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan adayın ismini SMS atarak duyurdu. Babacan ayrıca, yarın Kocaeli’ye geleceğini de açıkladı.

DEVA Partisi’nde ilçe belediye başkan adaylarının ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı da açıklandı. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın SMS olarak gönderdiği vatandaşlara gönderdiği içerikte; “Değerli Kocaelili hemşehrim, Yarın Kocaeli’deyim. Büyükşehir Adayımız Ensar Baturman’la sizlerleyim” dedi.

ENES BATURMAN KİMDİR?

1991 senesinde Kocaeli İzmit’te doğu.  Kocaeli Anadolu Lisesini bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde lisans eğitimini ve Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesine yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Uzun seneler İstanbul’da avukat olarak çalıştıktan sonra doğup büyüdüğü şehre dönüp Kocaeli’de serbest avukatlık ve ara buluculuk yapmaktadır. Baturman İstanbul’da bulunduğu süre içerisinde DEVA Partisi İstanbul İl Yönetimi’nin oluşumunda ve Beşiktaş İlçe Yönetimleri’nin oluşumunda aktif rol almıştır. Kocaeli’ne döndükten sonra önce Başiskele DEVA İlçe Başkanlığı’nda ve ardından da Kartepe DEVA Partisi İlçe Başkanlıklarında da görev almıştır.