DEVA Partisi İzmit İlçe Başkanı istifa etti

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte siyasi partilerde hareketlilik devam ediyor. İzmit İlçe Yönetimi Çağrı Çakıcı geçtiğimiz aylarda istifa etmişti. Çakıcı'nın yerine gelen Erdinç Işık ise bugün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada partisinden istifa ettiğini duyurdu.

DEVA Partisi İzmit İlçe Başkanı istifa etti

Genel Başkan Ali Babacan’ın, “Türkiye genelinde seçimlere kendi adımızla sanımızla, şanımızla gireceğiz” açıklaması ardından başta Kocaeli olmak üzere ülkenin hiçbir vialeyetinde kendi adaylarıyla seçimlere girmemesi ve genel merkez yöneticilerini milletvekili olarak TBMM’ye göndermesi ardından partide başlayan İstifa sürecine son olarak DEVA Partisi’nin İzmit İlçe Başkanı Erdinç Işık da katıldı.

"DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM"

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Erdinç Işık, “Kocaeli İl Başkanlığı’nın kurulmasından İzmit İlçe Başkanlığı’nın yeniden yapılandırılmasına kadar partinin pek çok alanında canla başla ve fedakârca çalıştık. Bu süreçte yanımda olan ve bana destek olan herkese teşekkür ediyorum. Kararımız ve neticesi hayırlı olsun" dedi.

DEVA Partisi İzmit İlçe Başkanı istifa etti - Resim : 1

Kaynak: HABER MERKEZİ