Deva Partisinde şok! İl başkanını “liyakatsız” bulup istifa ettiler!

Deva Partisi'nde Kocaeli İl Başkanlığı'na Zeynep Aydın Sudan'ın atanmasının ardından büyük bir istifa dalgası yaşandı. Gölcük İlçe Teşkilatı, Zeynep Aydın Sudan'ı "liyakatsiz" bulduklarını belirterek topluca istifa etti.

Deva Partisinde şok! İl başkanını “liyakatsız” bulup istifa ettiler!

Hatırlanacağı üzere Adem Koç, milletvekili aday adaylığı için il başkanlık görevinden ayrılmıştı. Koç'un ayrılmasının ardından Zeynep Aydın Sudan'ın bu göreve getirilmesi, bazı partililer tarafından olumsuz karşılandı. Bu atama, Gölcük İlçe Teşkilatı'nın komple istifasına sebep oldu. Teşkilat, Zeynep Aydın Sudan yönetiminde Deva Partisi'nin Kocaeli'de başarılı olamayacağını düşündüklerini belirtti. Gölcük İlçe Başkanlığı ve İlçe Yöneticiliği görevlerinden toplu istifalarını duyurarak, bu kararın Genel Merkez tarafından alınan son il başkanlığı ataması nedeniyle olduğunu ifade etti.

İŞTE YAPILAN İSTİFA AÇIKLAMASI

“Kuruluşundan itibaren yer aldığım ve son iki yıldır da Gölcük İlçe başkanlık görevini yürüttüğüm, Deva Partisi İlçe Yönetim Kurulu toplantısında oy birliği ile aldığımız karar gereğince Gölcük İlçe Başkanlığı ve Gölcük İlçe Yöneticiliği görevlerimizden topluca istifa ettiğimizi ilan ediyoruz.

BİR GELECEK GÖREMİYORUZ
Deva partisine ve Genel Başkanımıza gönül bağımız devam etmekle birlikte, Genel Merkezimizin almış olduğu karar neticesinde Deva Partisi Kocaeli İl Başkanlığına yeni atanan il başkanı ile önümüzdeki süreçte Kocaeli ilinde siyasi çalışmalarda bir gelecek, bir başarı elde edileceğine inanmıyor, istifamızı bu gerekçeye dayandırıyoruz.

YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM
Bugüne kadar, Deva Partisi Kocaeli teşkilatları arasında Gölcük ilçe teşkilatı olarak siyasi çalışmalarda her zaman en başarılı ilçeler arasında yer almanın haklı gururunu yaşadık.
İktidarın gücüne rağmen bu başarıları sağlayan, Gölcük'te seçmen sayısının yüzde biri oranında üye hedefine ulaştıran, bir aile ortamında olmamıza katkı sağlayan birlikte yol yürüdüğüm ilçe yönetim Kurulu arkadaşlarım, Mahalle başkanlarım ve Deva Partisine gönül ve emek veren tüm dostlarıma yürekten teşekkür ediyorum.”