Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DEVA’da şok: Topluca istifa ettiler!

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala DEVA Partisi’nin ilçe teşkilatında istifa depremi yaşandı. İlçede istifa eden çok sayıda isim, AK Parti’ye katıldı. 

31 Mart yerel seçimlerine

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde DEVA Partisi’nde istifalar yaşandı.  AK Partili belediye başkan adayının seçim koordinasyon merkezinde DEVA Partisi’nden istifa eden isimlere eski belediye başkanı rozet taktı.

Ağrı’nın Tutak ilçesinde yaşanan istifanın sonrasında AK Parti’ye katılan isimlere Ağrı eski Belediye Başkanı Savcı Sayan rozet taktı. Sayan, “İlçemizin geleceği için büyük çabalar sarf edeceğimize, çalışmalar yapacağımıza dair sizlere sözümüz var” diyen eski Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, “Tutak’ta 7 belediye başkan adayımız var, hepsine ayrı ayrı başarılar diliyorum. Ama Tutak ilçesi olarak AK Parti’nin ve Cumhurbaşkanımızın desteğini alarak çok daha iyi bir Tutak oluşturacağımıza ve güzelleştireceğimize canı gönülden inanıyorum” dedi.

“MÜCADELE EDECEĞİZ”

Geçtiğimiz günlerde AK Parti’ye katılımların olmaya başladığını açıklayan Sayan; “Tutak’ın geleceği için Ankara’da benim desteğim ile belediye Başkanlığı görevini kazanan AK Partili adayımızla birlikte hizmetler için mücadele edeceğiz. Elbette ki bizim Tutak’tan başka bir düşüncemiz yok. Biz Tutak’ın ne kadar kadim ve önemli bir ilçe olduğunu biliyoruz” sözlerine yer verdi.

“HEPİMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Sayan açıklamasına; “Kardeşliğin hakim olduğu, dostluğun, birliğin ve beraberliğin hakim olduğunu hepimiz çok yakinen biliyoruz. Bu kardeşliği, birlikteliği daha da ileriye götürmek için güzel hizmetler almak için bende bu ilçenin bir evladı olarak Ankara’daki dostlarımın desteği ile Ankara’daki bakanların desteğini alarak Ankara’da Sayın Cumhurbaşkanımızın desteğini alarak AK Parti’nin hizmetlerinden faydalanarak Tutak’ı ileri bir yere götürmek istiyoruz. Elbette ki Tutak hepimiz için çok önemli. Bugün burada yine bir katılım yapacağız” sözleriyle devam etti.

“BİZLERİ MUTLU ETTİLER”

Sayan yaptığı açıklamada, gövdelerini taşın altına koymaya hazır olduklarını belirtirken, “DEVA Partisi ilçe başkanı, yönetimi ile birlikte Tutak’ın geleceği için AK Parti’mize katılım sağlayacak. Biz de gövdemizi Tutak için taşın altına koymaya hazırız dediler. Yanlarında bulunan kanaat önderleri ile birlikte gelerek bizleri mutlu ettiler” dedi.

AK Parti’ye katılım töreni, Ağrı Eski Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın; DEVA Partisi Tutak ilçe Başkanı Sayın Cesim Sosa ve beraberindeki 150 kişilik gruba AK Parti rozeti takmasının ardından son buldu.