Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Devlerin kapışmasında kazanan Hüseyin Gümüşalan!

663. Kırkpınar Yağlı Güreşleri üçüncü turu sonrası 3 başpehlivanımız isimlerini son 8’e yazdırmıştı. Mustafa Arslan ve Hamza Özkaradeniz rakiplerine mağlup olurken, Hüseyin Gümüşalan, Ali Gürbüz’ü puanlamada saf dışı bıraktı ve adını son 4’e yazdıran başpehlivanımız oldu.

663. Kırkpınar Yağlı Güreşleri

Zorlu geçen çeyrek final müsabakalarında Hüseyin Gümüşalan ile Ali Gürbüz eşleşti. Normal sürede yeniş olmadı ve pehlivanlar birbirine atak da yapmadı. Puanlamada iki taraf da çok temkinliydi. Rakibine atak yapan ve sağ ayağı ile çangalı takan Hüseyin Gümüşalan, Ali Gürbüz’ü düşürdü ve puanı alarak adını son 4’e yazdırmasını bildi.

HAMZA ÖZKARADENİZ ÇOK ŞANSSIZ BİR ŞEKİLDE YENİLDİ

Ön elemeden gelen ve altıncı güreşine çıkan Hamza Özkaradeniz, Serhat Gökmen’i kelimenin tam anlamı ile elinden kaçırdı. Normal sürede göğüs çaprazı sonrası rakibini budayan Hamza, Serhat’ı sırt üstü düşürdü. Pozisyon VAR’da incelendi ve güreşe devam edilmesi kararı verildi. 5 dakika sonra Hamza rakibine künde yapmak isterken kılçık oyunu ile altta kaldı ve şanssız bir yenilgi elde etti.

MUSTAFA ARSLAN’IN OMUZ SAKATLIĞI NÜKSETTİ

Pazar gününe kalan Mustafa Arslan çeyrek finalde zorlu bir kura çekti ve rakibi son Kırkpınar Başpehlivanı Yusuf Can Zeybek’ti. Yusuf Can’ın sürekli atak yaptığı güreşte Mustafa savunma güreşini tercih etti. Bir pozisyonda daha önce ameliyat olduğu sol omzundan sorun yaşayan Mustafa Arslan, paça kazık oyunu sonrası Kırkpınar’a veda etti.

SON 4’E KALANLAR
Hüseyin Gümüşalan – Kocaeli (Ali Gürbüz)
Yusuf Can Zeybek – Antalya (Mustafa Arslan)
Mustafa Taş – Sinop (Enes Doğan)
Serhat Gökmen – Samsun (Hamza Özkaradeniz)