Devlet Bahçeli: Emeklilerimiz daha fazlasını hak ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor. Bahçeli, “Emekli maaşlarıyla ilgili iyileştirmeleri destekliyorum. Emeklilerimiz daha fazlasını hak ediyor” dedi.

Devlet Bahçeli: Emeklilerimiz daha fazlasını hak ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündemdeki konulara dair değerlendirmelerde bulundu. Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK) ve Bağ-Kur emekli maaşlarına ek yüzde 5 artış içeren kanun teklifinin bugün Meclis'e sunulması beklenirken, Bahçeli konuyla ilgili yaptığı bir yorumda bulundu.

EN DÜŞÜK 10 BİN LİRA OLACAK

Emekliye zam düzenlemesi bugün Meclis Genel Kurulu gündemine gelecek. Bu hafta çalışma hayatını etkileyen bir kanun teklifi üzerinde mesai yapacak olan Meclis, SSK ve Bağ-Kur emeklilerini ilgilendiren düzenlemeyi ele alacak. Teklif kapsamında SSK ve Bağ-Kur emeklilerine maaşlarına ek yüzde 5 zam yapılacak, ayrıca en düşük emekli maaşı 10 bin liraya yükseltilecek.

“İYİLEŞTİRMEYİ DESTEKLİYORUM”

Bahçeli, milyonlarca emeklinin merakla beklediği bu süreçle ilgili partisinin grup toplantısında şu sözleri dile getirdi: "Emekli maaşlarındaki iyileştirmeleri destekliyorum, ancak emeklilerimiz daha fazlasını hak ediyorlar ve bu konuda samimiyetle inanıyorum."