Devlet Bahçeli’den Saffet Sancaklı’ya tarihi cevap! Belediye verilmezse çalışmam demişti

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’ya tarihi bir cevap verdi

Devlet Bahçeli’den Saffet Sancaklı’ya tarihi cevap! Belediye verilmezse çalışmam demişti

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı önceki gün MHP temayüllerinin çok dışında bir açıklama yapmıştı. Birçok MHP’linin de yanlış bulduğu açıklamasında Sancaklı, Kocaeli’de MHP’ye bir belediye verilmediği takdirde seçim sürecinde çalışmayacağını beyan etmişti. İşte Sancaklı’nın bu sözleri, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye soruldu.

SANCAKLI SORULDU

Bengütürk’te yayınlanan haber şu şekilde:

Soru: Efendim MHP Kocaeli Milletvekili Sayın Saffet Sancaklı’nın bir açıklaması gündeme yansıdı. Sayın Sancaklı’nın “Bu dönem MHP’ye en azından bir elediye vermezlerse, beni seçim sürecinde ve seçim çalışmalarında Kocaeli’de göremezler. Tabanımız bunu anlar. Bunu çok iyi anlayacak olan teşkilatlarımız emin olun sahada olmayacaktır. Cumhur ittifakı Kocaeli’de en az 4-5 belediyeyi kaybeder. Bu sefer umdukları gibi olmaz.” sözlerini nasıl değerlendiriyorsunuz?

TARİHİ YANIT

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin soruya yanıtı oldukça manidar oldu. Sancaklı’nın sözlerini yorumlayan Devlet Bahçeli, “Saffet Sancaklı futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor? Tercih kendisinindir!” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ