Devlet Bahçeli’yle görüştü. Manidar bir açıklama yaptı

MHP İl eski Başkanı Aydın Ünlü bir kez daha MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü

Devlet Bahçeli’yle görüştü. Manidar bir açıklama yaptı

MHP İl eski Başkanı Aydın Ünlü, görevden ayrıldığı dönemden bu yana belirli aralıklarla MHP Genel Merkezine ziyaretlerini sürdürüyor. Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin hemen ardından MHP Genel Merkezine giderek Genel Başkan Devlet Bahçeli ile görüşen Aydın Ünlü, bugün bir kez daha Ankara’nın yolunu tuttu.

SELAMI VAR

Eski il başkanı Ünlü, Ankara ziyaretinde MHP Lideri Devlet Bahçeli ile makamında görüştü. Ziyaretin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Ünlü, “Liderim Devlet Bahçeli’nin Kocaeli’ye ve Kocaeli’deki dava adamlarına, davasına sahip çıkanlara, partililerimize, ülkücülere selamları var. İyi ki bizim liderimizsiniz. İyi ki varsın liderim” ifadelerini kullandı.

BU BENİM DURUŞUM

Sözlerini devam ettiren Aydın Ünlü, “Hem devletimizin kırmızı çizgilerine hem de davamızın kırmızı çizgilerine bir ülkücü olarak hep saygı duydum. Liderime olan inancımı hiç kaybetmedim. Kararlarına hep saygı duydum. İl başkanıyken de inanıyordum, il başkanlığı görevim bitince de inanıyordum. Milletvekili adayıyken de inanıyordum ,sıralamaya girmeyince de inanıyordum. Bu benim duruşum” dedi.

YEREL YÖNETİMLER

Öte yandan Aydın Ünlü Ankara ziyaretinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yanı sıra Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ile de baş başa bir görüşme gerçekleştirdi.