Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Devletten konut almak isteyenler dikkat! Bu kez tam 716 dairelik proje için ihale ilanı yayınlandı!

Sosyal konutlar üretimini sürdüren TOKİ, yeni konutlar için ihale ilanını yayınladı. Konutların tamamlanmasının ardından TOKİ’nin satışa çıkması bekleniyor. İşte ayrıntılar…

Sosyal konutlar üretimini sürdüren

Türkiye’de gerçekleştirilen sosyal konut üretimini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) üstleniyor. Bu kapsamda birçok konut projesini hayata geçirmiş olan TOKİ, çalışmalarını 2024 yılının ilk ayı itibariyle de sürdürmeye devam ediyor. Bu ay bir ihale ilanı yayınlayan TOKİ, sosyal konut almak isteyenleri heyecanlandı. Düşük peşinat ve taksit imkanı ile konut sahibi olunabilecek olan TOKİ’den iki yeni projenin açıklaması geldi.

Bu ay yayınladığı ilanla yeni konutlar yapacağını duyuran TOKİ, konut almak için fırsat kollayanları heyecanlandıracak bir açıklama gerçekleştirdi. Bir ilde gerçekleştirilecek olan iki ayrı konut projesinden bahseden TOKİ, bu konut projelerinin ihalelerini yayınladığı ilanla duyurdu. TOKİ’nin ilanıyla birlikte hangi projede ne konut olacağı da netleşti. İşte TOKİ’nin yeni konut projeleri…

TOKİ, İSTANBUL’DA 716 DAİRE DAHA ÜRETECEK

Yeni konut projeleri ile dikkat çekmeyi sürdüren TOKİ, bu kez müjdeli haberi İstanbullular için verdi. İstanbul için yeni sosyal konutlar üretecek olan TOKİ, konutların yapımı için ihale ile satış yöntemine başvurdu. Resmi web sitesinden bir ihale yayınlayan TOKİ, iki ayrı proje kapsamında toplamda 716 daire ve 71 mağaza yaparak, İstanbullular ile buluşturacağını ilan etti. TOKİ’nin ihale ilanında projelerin nerelerde yer alacağına ilişkin bilgiler yer alırken, gerçekleşecek olan ihaleye ilişkin de önemli detaylara yer verildi.

TOKİ İHALESİ ŞUBAT AYINDA GERÇEKLEŞECEK

TOKİ’nin yayınlanan ihale ilanı ile birlikte iki ayrı projesinin İstanbul Tuzla ile Zeytinburnu ilçelerinde hayata geçirileceği öğrenildi. Tuzla projesinde 232 daire ve 31 mağaza bulunurken, Zeytinburnu projesinde 484 daire ve 40 mağaza planı yapan TOKİ, ihale gününe ilişkin de bir açıklama yaptı. İhaleyi 29 Şubat 2024 tarihi saat 14.00’da gerçekleştirecek olan TOKİ, bu ihalenin ardından konut üretimine başlayacak. Tamamlanan konutlar için başvuruları alacak olan TOKİ, dar ve orta gelirli İstanbulluları 2024 yılında da ev sahibi yapmaya devam edecek.