DGS AÇIKLANDI MI SON DAKİKA: ÖSYM DGS Sonuçları Açıklandı Mı? DGS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonuçları için meraklı bekleyiş başladı. 30 Haziran Pazar günü yapılan DGS sonuçları erişime açılacağı gün takibe alındı. Binlerce öğrencinin merak ettiği DGS sonuçları için gözler ÖSYM ekranına çevrildi. Peki, DGS sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte yanıtı..

DGS AÇIKLANDI MI SON DAKİKA: ÖSYM DGS Sonuçları Açıklandı Mı? DGS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

ÖSYM tarafından gerçekleştirilen Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonuçları için geri sayım başladı. 30 Haziran Pazar günü yapılan DGS sınavı ardından sonuçların erişime açılacağı tarih beklenmeye başladı. 14 Ağustos günü açıklanması beklenen DGS sonuçları henüz belli olmadı. Adayların DGS sonuçları ne zaman açıklanacak sorgusu yanıt buldu. Peki, ÖSYM DGS sonuçları açıklandı mı? İşte merak edilenler..

DGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

14 Ağustos Çarşamba olarak açıklanan DGS sonuç tarihi henüz belli olmadı. 2 yıllık üniversite eğitimlerini 4 yıllığa çıkarmak için bekleyen öğrencilerin merak ettiği DGS sonuç açıklama tarihi belli olduğunda sizleri bilgilendireceğiz. DGS sonuçlarının bu hafta içerisinde erişime açılması bekleniyor. Öte yandan geçtiğimiz yıl 29 Ağustos ile 5 Eylül tarihleri arasında alınan DGS tercihlerinin bu yıl aynı sürede alınması bekleniyor.

ÖSYM DGS SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Şermin Temur