DGS NEDEN AÇIKLANMADI? DGS Sınavı Ne Zaman Açıklanacak? sonuc osym gov tr DGS Sonuç Sorgulama

Eğitimlerini 4 yıla tamamlamak için girdikleri DGS sınavının sonuçlarını bekleyen öğrenciler heyecanlanmaya başladı. DGS neden açıklanmadı merak eden adaylar için geri sayım başladı. sonuc osym gov tr DGS sonuç sorgulama sayfası mercek altına alındı. İşte ÖSYM DGS sınav sonuçları öğrenme ekranı..

DGS NEDEN AÇIKLANMADI? DGS Sınavı Ne Zaman Açıklanacak? sonuc osym gov tr DGS Sonuç Sorgulama

Binlerce adayın gündeminde ilk sırada yer alan DGS sınav sonuçları araştırılmaya başladı. 30 Haziran Pazar günü tamamlanan Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonuç açıklama tarihi 14 Ağustos olarak açıklandı ancak sonuçlar gelmedi. Meraklanan adaylar DGS neden açıklanmadı sorgusuna başladı. 4 yıllık eğitim hayatlarına adım atacak olan öğrenciler için sonuc osym gov tr DGS sonuç sorgulama başladı. Peki, DGS sınavı ne zaman açıklanacak? İşte ÖSYM DGS sınav sonuçları öğrenme ekranı..

DGS NEDEN AÇIKLANMADI?

30 Haziran'da yapılan DGS sınav sonuçları henüz erişime açılmadı. 14 Ağustos Çarşamba günü açıklanması beklenen DGS sınav sonuçları heyecanla beklenmeye başladı. DGS açıklanması için YKS tercih maratonunun bitmesi bekleniyordu. YKS tercih sonuçlarının açıklanmasıyla şimdi sıra DGS'de. DGS sınav sonuçları her an açıklanması bekleniyor. DGS sınav sonucu açıklandıktan sonra ÖSYM sistemine TC kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yaparak sonuçlara ulaşabilirsiniz. İşte DGS sonuçları sorgulama linki...

sonuc.osym.gov.tr DGS SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Şermin Temur