Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Didem Arslan ünlü şarkıcı Gülben Ergen’e öfke kustu

19 gün boyunca Türkiye gündemine oturan 8 yaşındaki Narin’in aniden ortadan kaybolmasıyla sosyal medyasında sürekli paylaşım yapan Gülben Ergen, ünlü sunucu Didem Arslan’ın hışımına uğradı.

19 gün boyunca Türkiye

Diyarbakır’da kaybolan Narin Güran’ın ailesiyle günlerce Show TV’deki programında yayın yapan yapan Didem Arslan, “Kaynağıma göre Narin, amca ve annesini uygunsuz şekilde görmüş” diyerek dikkatleri üzerine çekmişti. Olayın ardından Gülben Ergen sosyal medya sayfasında “Kaynağıma göre ne demek ya? İçimiz yanıyor. Her haberi en ince ayrıntısına kadar okuyor/dinliyoruz. Kaynağıma göre ne?” diyerek tepki göstermişti.

“KİMSİN SEN YA!”

Ergen’in bu sözlerine ateş püsküren Yılmaz “Sen önce şarkı söylemeye çalış. Bir gazeteciye kaynağını sorma hadsizliğinde bulunamazsın. Kimsin sen ya, bu olaydan nemalanmaya çalışıyorsun. Yazıklar olsun, değmezsin” dedi.

“ONLAR ŞARKI SÖYLEMEYE ÇALIŞSINLAR”

Hızını alamayan Arslan sözlerinde sertleşerek ‘Ergen’in çıkışına sinirlenen Didem Arslan Yılmaz, programında şu sözlerle karşılık verdi: “‘Haber kaynağı ne?’ diye soranlar, bir de bunu sosyal medyada paylaşıyorlar. Ne diyeyim ya… Onlar söyleyebiliyorlarsa, becerebiliyorlarsa şarkı söylemeye çalışsınlar. Tamam mı kardeşim? Sen önce bir şarkı söylemeye çalış. ‘Haber kaynağı ne?’ diye bir gazeteciye soru sorma hadsizliğinde asla bulunamazsın. Kimsin sen ya? Günlerdir tweet atıp bu olaydan nemalanmaya çalışıyorsun. Yazıklar olsun sana. İnsanların işini yapmasını engel oluyorsun. Sana oturup öğretecek kadar değmezsin sen. Değmezsin.”

GÜLBEN ERGEN’DEN CEVAP

Gülben Ergen bir takipçisinin “Didem Arslan’ın Narin’le ilgili kaynak ne diye sorduğunuz soruya verdiği tepki çok çirkin” yorumuna “Koyun can derdinde kasap mal boşver” karşılığını verdi.