Dikbayır'ın sözlerine Kocaeli'deki o isimlerden tepki, Bekar'a destek geldi

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır’ın açıklamalarının ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in özel kalem müdürü Esma Bekar’a yönelik sözlerinin ardından Bekar hukuki süreç başlattı. Bekar’a destek Kocaeli’den geldi.

Dikbayır'ın sözlerine Kocaeli'deki o isimlerden tepki, Bekar'a destek geldi

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır’ın, önceki gün bir televizyon programına katılarak İYİ Parti’ye yönelik sözleri gündeme bomba gibi düştü. Açıklamalarında oldukça önemli iddialara yer veren Dikbayır’a destek gösterenler kadar tepki gösterenler de oldu. İşte o tepki gösteren isimlerden bazıları, önceki gün sosyal medya hesabı üzerinden konuyla ilgili bir paylaşımda bulunan, iddiaların odağındaki isim Genel Başkan Meral Akşener’in Özel Kalem Müdürü Esma Bekar’a açık destek verdi.

“KONU HUKUKA İNTİKAL ETTİ”

Bekar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Bugün akşam TV100 kanalında yayınlanan Ümit Dikbayır’ın katıldığı programda, benim ve eşim hakkında öncelikle kişilik haklarımıza yönelik, pek çok gerçek dışı, asılsız iddialar ve dayanaksız beyanlar ileri sürüldüğünü yakın çevremden işitmiş durumdayım. Bugün itibarıyla bu iddia ve beyanlara karşı hukuki süreci avukatımız aracılığı ile başlatmış bulunuyoruz. Konunun, hukuka intikal ettiğini kamuoyu ile paylaşmak isterim“ ifadelerine yer verdi

DESTEK VERDİLER

Bazı İyi Partililer ise, Ankara Milletvekili Adnan Beker ve ihraç istemi ile Disiplin Kurulu’na sevk edilen Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır’ın iddialarının ardından Özel Kalem Müdürü Esma Bekar’ın paylaşımına destek verdi.

YORUM YAPARAK PAYLAŞTILAR

Bekar’a açık destek veren partililer arasında, İl başkan yardımcısı Bahadır Yaşar, Eski il başkan yardımcılarından, il yönetiminden düşürüldükten sonra Yerel Yönetimler Başkanlığı’na bağlı olarak Kurumsal İletişim ve Etkinlik Yöneticiliğine getirilen Cenk Erbil, Bekar’ın söz konusu açıklamasını yorum yaparak paylaştı.

Körfez İlçe Başkanı Mehmet Candemir ve Eski il gençlik kolları başkanı, genel seçimlerde milletvekili adayı gösterilen Gökçe Nesli Kondu Çağlayan ise, Bekar’ın açıklamasını yeniden paylaşarak açık destek verdi.

Dikbayır'ın sözlerine Kocaeli'deki o isimlerden tepki, Bekar'a destek geldi - Resim : 1

Dikbayır'ın sözlerine Kocaeli'deki o isimlerden tepki, Bekar'a destek geldi - Resim : 2

Dikbayır'ın sözlerine Kocaeli'deki o isimlerden tepki, Bekar'a destek geldi - Resim : 3

Dikbayır'ın sözlerine Kocaeli'deki o isimlerden tepki, Bekar'a destek geldi - Resim : 4

Kaynak: HABER MERKEZİ