Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dikkat! Hava sıcaklıkları normalin üzerine çıkacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye genelinde sıcaklık uyarısı yapıldı. İstanbul Valiliği’nden dikkatli ve tedbirli olunması konusunda bir uyarı geldi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava sıcaklıklarının Türkiye genelinde normalin üzerine çıkacağını açıkladı. Özellikle Marmara, Ege ve Batı Akdeniz bölgelerinde mevsim normallerinin 4 ila 6 derece, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde ise 10 ila 15 derece üzerine çıkacağı söz konusu.

DİKKAT

Marmara genelinde yaşanacak sıcaklık ile ilgili ise İstanbul Valiliği sosyal medya hesabı üzerinden duyuruda bulundu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Hafta boyunca İstanbul’da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerine çıkması bekleniyor. Ayrıca, “İstanbul’da önümüzdeki günlerde beklenen en yüksek sıcaklığın 24-26 derece aralığında olacağı tahmin ediliyor. Dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

KRONİK HASTALAR VE YAŞLILAR SIKINTI YAŞAYABİLİR!

Valilik tarafından yapılan açıklamada özellikle kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere vatandaşların günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında açık alanda bulunmamaları konusunda dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği belirtildi.