Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dilan Engin Polat Gözaltına Alındı! Dilan Polat Tutuklandı Mı? Engin Polat Tutuklandı Mı?

Dilan Polat son dakika haberi geldi. Son günlerin en çok konuşulan ismi Dilan Polat ile eşi Engin Polat gözaltına alındı. Kara para aklama iddiasıyla gündem olan Engin Polat ile eşi Dilan Polat emniyete götürüldü. Peki, Dilan Polat tutuklandı mı? Engin Polat tutuklandı mı? İşte yanıtı..

Dilan Polat son dakika

Sosyal medyanın en çok konuşulan ismi Dilan Polat son dakika haberi geldi. Günlerdir süren incelemelerin ardından karar verildi. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma ile Dilan Polat ile eşi Engin Polat gözaltına alındı. Dilan Polat kız kardeşi Sıla Doğu ile Beyza Ekici ve çok sayıda kişi gözaltına alınan isimler arasında. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince evlerinden alınan ünlü çift tutuklandı mı merak edildi. Arama motorlarında Dilan Polat tutuklandı mı, Dilan Polat instagram, Dilan Polat yakalandı mı soruları yer aldı. Peki, Dilan Polat tutuklandı mı? İşte yanıtı..

DİLAN ENGİN POLAT GÖZALTI

Haklarında kara para aklama iddiası bulunan Dilan Polat ile Engin Polat gözaltına alındı. Ekipler tarafından İstanbul’daki evlerine baskın yapıldı. Düzenlenen operasyonla gözaltına alınan Dilan Polat, Engin Polar, Sıla Doğu ve Beyza Ekici emniyete götürüldü. İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce yakalanan Polat çifti ve Beyza Ekici, muhasebeci Ahmet Gün, Sezgin Polat, Kürşat Polat ile çok sayıda şüpheli Bayrampaşa Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Dilan ile Engin Polat çifti hastaneye girişleri sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlamadı. Sağlık kontrolüne getirilen Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu, “İfademizi vereceğiz, o kadar” dedi. Sağlık kontrolünden sonra Dilan Polat ve Engin Polat çifti İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Ünlü çift emniyete girerken de herhangi bir açıklama yapmadı.

DİLAN POLAT KIZ KARDEŞİ SILA DOĞU

Basın mensuplarının, “Kanıtları yok ettiğiniz iddia ediliyor, ne diyeceksiniz” sorusuna Dilan Polat kız kardeşi Sıla Doğu’dan tepki geldi. Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu, “Ne kanıtları yok etmesi” yanıtını verdi. Ekiplerin gözaltına aldığı diğer şüpheliler de güvenlik önlemleri altında emniyete getirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin şu dakikalarda sürdüğü bilgisi verildi. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen operasyonda Engin Polat ve Dilan Polat haklarında “Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet” suçlarından soruşturma başlatılmıştı. İkilinin şirketlerinde yapılan aramalarda dijital materyallerle defterlere el konulmuştu.