Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dilan Polat Boşanma: Engin Polat Dilan Polat Boşanıyor Mu? Dilan Polat Engin Polat Boşanacak Mı?

Türkiye’nin en çok konuşulan gündem maddesi Dilan Polat son dakika haberleri araştırılmaya başladı. Tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan Polat ve eşi Engin Polat boşanma iddiası ortalığı karıştırdı. Dilan Polat hayranları Dilan Polat Engin Polat boşanacak mı merak etti. İşte detaylar..

Türkiye'nin en çok konuşulan

Dilan Polat son durum merak konusu oldu. Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında “Suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi”, “Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama” ve “Vergi kanununa muhalefet” suçlarından soruşturma başlatıldı. 1 Kasım’dan bu yana devam eden süreçte Dilan Polat ve eşi Engin Polat başta olmak üzere çok sayıda kişi tutuklandı. Dilan Polat severler son dakika durumu incelemeye başladı. Cezaevinden bilgilerin anbean gelmeye devam ettiği dönemde Dilan Polat’ın en çok çocuklarını merak ettiği söylendi. Dilan Polat son dakika haberleri inceleyen vatandaşlar gözlerini boşanma iddiasına çevirdi. Peki, Dilan Polat hapisten çıktı mı? Engin Polat Dilan Polat boşandı mı? Dilan Polat boşanıyor mu? İşte yanıtı..

DİLAN POLAT SON DURUM

Kız kardeşi Sıla Doğu ile birlikte Silivri Cezaevinde olan Dilan Polat son dakika bilgisi geldi. Güzellik merkezi sahibi Sevim Alan, tutuklama kararının ardından adliyede, “Oğluma kim bakacak” diyerek feryat eden Dilan Polat’ın kendisine haber gönderdiğini iddia etti. Yakın arkadaşı Dilan Polat’la ilgili kendisine haber gönderdiğini ve “Çocuklarımı sevin, koklayın, çok koklayın” dediğini iddia etti. 1 haftadır tutuklu olan Dilan Polat ve eşi Engin Polat çifti hakkında iddianamesi henüz yazılmadı. İstanbul merkezli Ankara, Yalova, Ordu, Kırklareli ve Manisa’da 43 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonla tutuklanan Dilan Polat’ın henüz cezaevinden çıkma durumu yok.

DİLAN POLAT ENGİN POLAT BOŞANACAK MI?

Gözaltına alınırken dahi birbirlerine bakan Dilan Engin Polat çiftinin boşanma iddiaları ortaya atıldı. Cezaevinde olan Polat çifti için böyle bir iddia ortaya atıldı ancak henüz resmi bir açıklama yok. Dilan Polat kız kardeşi Sıla Doğu ile Silivri cezaevinde kalıyor. Dilan Polat eşi Engin Polat da diğer kişilerle birlikte Silivri’deki Marmara Cezaevinde kalıyor.