Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dilan Polat Enercii Belgeseli TIKLA İZLE! Cüneyt Özdemir Dilan Polat Belgesel İzle Youtube

Tüm Türkiye’nin gündeminden düşmeyen Dilan Polat belgesel oldu. Cüneyt Özdemir yönetmenliğini yaptığı Enercii belgeselini yayınladı. Dilan Polat Enercii belgeseli 2 günde 1 milyon izlenerek belgesel izlenmesinde rekor kırdı. İşte gazeteci Cüneyt Özdemir’in hazırladığı Dilan Polat Enercii belgeseli..

Tüm Türkiye'nin gündeminden düşmeyen

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla ünlenen, ardından “Ben AVM’de 750 bin TL harcıyorum” açıklamasıyla MASAK raporlarına giren Dilan Polat tutuklandı. Gece vakti lüks villasından alınan Dilan Polat ve eşi Engin Polat başta olmak üzere çok sayıda tutuklama yapıldı. Tüm Türkiye Dilan Polat gelişmelerini takip etmeye başladı. Haklarında kara para aklamak başta olmak üzere çok sayıda suç kaydı bulunan Dilan ve Engin Polat çifti dahil 12 kişi cezaevine gönderildi. Haftalardır konuşulan operasyon ardından gazeteci Cüneyt Özdemir harekete geçti. Olayların en başından beri soruşturmayı takip eden Cüneyt Özdemir Dilan Polat belgeseli yayınladı. Cüneyt Özdemir Dilan Polat Enercii belgeseli 2 günde 1 milyon izlenmeye ulaştı. İşte merak edilen Dilan Polat belgeseli..

CÜNEYT ÖZDEMİR DİLAN POLAT ENERCİİ BELGESELİ

Sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden Dilan Polat bombası patladı. Günlerdir tutuklu olan Dilan Polat için belgesel yapıldı. Gazeteci Cüneyt Özdemir milyonların takibinde yer alan Enercii belgeseli Dilan Polat yayınladı. Dilan Polat’ın zenginlik gösterilerini sert bir dille eleştiren Cüneyt Özdemir, Dilan Polat’ın tutuklanmasının ardından benzer internet ünlülerine işaret etti. “Tayyargiller, Şulemsiler, Selin Ciğerciler…Hayatın akışına uygun olmayan bu şaşalı zenginlikler sorgulanmalı” dedi. Yönetmenliğini kendisinin yaptığı Dilan Polat enercii belgeseli geldi. Dilan ve Engin Polat’ı odak alan “Enercii’ belgeselinin birinci bölümü yayınlandı. X hesabından Dilan Polat belgeselinin birinci bölümünü paylaşan Cüneyt Özdemir, “Türkiye’nin bu kadar kısa zamanda en çok izlenen belgeseli oldu!” sözlerini kullandı. 2 günde yaklaşık 1 milyon izlenme alan Dilan Polat Enercii belgeseli tepkilere de neden oldu. Dilan Polat’ın Instagram paylaşımlarından derlenen Enercii belgeseli için, “Son zamanlarda her şeyi para için yapıyorsun vatandaşlar yararına pek bir şey yok, güzel işler paralı platforma ama sıradan işler” , “Bu olayların herkes ekmeğini yiycek” , “Büyük rekor olmuş” gibi yorumlar yapıldı.

CÜNEYT ÖZDEMİR DİLAN POLAT BELGESELİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

CÜNEYT ÖZDEMİR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

8 Şubat 1970 Ankara doğumlu olan Cüneyt Özdemir, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Bölümünü bitirdi. 1990 yılında gazetecilik hayatına ofis boy olarak başladı. 1992 yılında Mehmet Ali Birand‘ın yanında 32. Gün haber programında muhabir olarak çalıştı. Genel yayın yönetmenliği dahil birçok görevde bulunan Cüneyt Özdemir, 1996 yılında uluslararası savaş muhabirliği yapmaya başladı. Lübnan–İsrail sınırında, İsrail – Hizbullah çatışmalarını yerinde takip eden gazeteci, 1999 yılında CNN Türk haber kanalını kuran 5 kişilik ekipte yer aldı.