Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dilan Polat Engin Polat Bir Kez Daha Ayrı Düştü! Engin Polat Cezaevi Değişti! Dilan Polat Çıkacak Mı?

Kara para aklama suçundan tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat son dakika haberleri arasına bir yenisi daha eklendi. Eşi Engin Polat’a olan bağlılığını tüm videolarında söyleyen Dilan Polat cezaevi ayrıldı. Eşi Engin Polat ile artık farklı cezaevinde olan Dilan Polat gelişmeleri geldi. Peki, Dilan Polat çıktı mı, çıkacak mı? İşte yanıtı..

Kara para aklama suçundan

Dilan Polat haberleri son dakika gelişmesi açıklandı. Haklarında “Suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi”, “Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama” ve “Vergi kanununa muhalefet” suçlarından soruşturma başlatılan Dilan Polat ile eşi Engin Polat bir kere daha ayrı düştü. Günlerdir cezaevinde olan ünlü fenomen Dilan Polat, videolarında sık sık bahsini yaptığı eşi Engin Polat’tan bir kez daha ayrıldı. Dilan Polat hayranlarının merak ettiği cezaevi değişikliği kararı uygulandı. Dilan Polat eşi Engin Polat başka cezaevine gönderildi. Peki, Dilan Polat çıktı mı? Dilan Polat serbest mi? İşte yanıtı..

DİLAN POLAT ENGİN POLAT CEZAEVİ DEĞİŞTİ

Tüm Türkiye’nin adım adım takip ettiği Polat ailesi felaketi yaşadı. 1 Kasım’dan bu yana devam eden süreçte Dilan Polat ile eşi Engin Polat başta olmak üzere çok sayıda aile üyesi için tutuklama kararı verildi. Milan ve Nilda adında iki çocuğu olan Dilan Polat, tutuklama kararını duyduğu adliye koridorlarında çocukları için feryat etti. Cezaevinde olan Polat çifti için boşanma iddiaları da gündeme geldi. Henüz bir dayanağı olmayan boşanma iddiaları doğrulanmadı. Kız kardeşi Sıla Doğu ile Silivri Marmara cezaevinde kalan Dilan Polat büyük aşkı Engin Polat’dan bir kez daha ayrı düştü. Engin Polat ile babası Sezgin Polat Çorlu Cezaevine sevk edildi. Bütün aile dağıtıldı. Engin Polat ve Dilan Polat’ın cezaevleri ayrıldı. Engin Polat kardeşi Alper Kürşat Polat ve Zekayi Tepe Kocaeli Cezaevine gönderildi. Dilan Polat kardeşi Can Doğu, Halit Polat, Can Polat ve Metin Yılmaz ise Tekirdağ Cezaevine gönderildi.

DİLAN POLAT ÇIKTI MI? DİLAN POLAT SERBEST Mİ?

Bir yandan Türkiye’nin dört bir yanında güzellik merkezi bulunan Dilan Polat bir yandan da sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirdi. Lüks bir hayat süren Dilan Polat ardında iki çocuğunu bırakarak cezaevine girdi. Dilan Polat ve eşi Engin Polat başta olmak üzere birçok Polat ailesi üyesi cezaevinde yaşamaya başladı. Günlerdir tutuklu olan Dilan Polat’ın cezasının ev hapsine dönüştürülerek dijital kelepçeyle yaşayabileceği gündeme getirildi ancak bu henüz bir iddiadan öteye geçemedi. Öte yandan şarkıcı Banu Parlak’ın güzellik merkezi kurşunlama olayında Dilan ve Engin Polat sorumlu tutulmuştu. Dün ifade veren Polat çifti “silahlı saldırıya azmettirme” suçundan tutuklandı. Önceki soruşturmadan tutuksuz yargılanma kararı çıksa dahi saldırıya azmettirme suçundan da tutuklandıkları için serbest kalmayacağı söylendi.