Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dilan Polat Engin Polat SON DAKİKA: Dilan Polat Komşu Kavgası Cezası BELLİ OLDU! Dilan Polat Ne Zaman Çıkacak?

Dilan Polat Engin Polat son dakika gelişmesi geldi. Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi 4 ayrı suçtan tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat cezası belli oldu. Savcılık soruşturmayı tamamladı. Dilan Polat 8 yıl 4 ay, Engin Polat 11 yıla kadar hapsi istendi. Peki, Dilan Polat ne zaman çıkacak? İşte yanıtı..

Dilan Polat Engin Polat

Engin Polat Dilan Polat son dakika bombası patladı. Milyonlarca vatandaşın gündeminde yer alan madde başlıklarından olan Dilan Polat gelişmesi geldi. Haklarında kara para aklama ve vergi kaçırma başta olmak üzere 4 ayrı suçtan tutukluluk kararı verilen sosyal medya fenomeni Dilan Polat cezası belli oldu. Çekmeköy’deki evinden gece vakti alınan Dilan Engin Polat çifti son durum belli oldu. Komşularıyla kavga edip adliyelik olan Polat çifti için savcılık soruşturması tamamlandı. Dilan Polat komşu kavgası ardından Dilan Polat’ın 8 yıl 4 ay, Engin Polat’ın 11 yıla kadar hapsi istendi. Peki, Dilan Polat çıktı mı bugün? Dilan Polat cezaevinden çıktı mı? İşte yanıtı..

DİLAN POLAT ENGİN POLAT SON DAKİKA

Dilan Polat hapisten çıktı m, Dilan Polat ne zaman çıkacak merak eden vatandaşlar için son durum özeti geldi. 4 ayrı suçtan tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin komşu kavgasında karar çıktı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nda görevli Cumhuriyet Savcısı Ahmet Yiğit iddianamesini hazırladı. Bilindiği üzere olay 2 Haziran 2023 günü İstanbul Çekmeköy’de yaşandı. Lüks konutların olduğu sitede ikamet eden Engin Dilan Polat çifti doğum günü nedeniyle parti verdi. Dilan Polat eşi için yaptırdığı “Kapatın şehrin ışıklarını, kocam pasta üfleyecek” yazılarını panolara reklam verdi. Polat çiftinin evinde çok sayıda konuk olması nedeniyle park sorunu yaşandı. Polat çiftinin evinin yanında ikamet eden komşu Metin A., Polatlara gelen araçların geçiş güzergahı üzerine park edildiği için arabasını koyacak yer bulamadığı için sokağa bıraktı.

DİLAN POLAT NE ZAMAN ÇIKACAK?

Engin Dilan Polat’ın partisinde konuk olan Songül S.’nin bebeği ateşlendi. Hastaneye gitmeye çalışan aile Metin A.’nın park ettiği araba nedeniyle evden çıkış yapamadı. Songül A., Polatların komşusu Metin A.’nın evine giderek arabasını çekmesini istedi. Komşu aracı çekmeyince Engin Polat devreye girdi. Komşu Metin A. ile Dilan Polat yolda karşılaştı ve Dilan Polat komşusuna tekme atıp küfür etti. Engin Polat hemen eşinin yanına gelince komşusunu darp etti. Savcılık komşu Metin A.’nın yarasının hafif olduğunu raporladı. Sıla Doğu hakkında takipsizlik kararı verilirken Dilan Polat’a “hakaret”, “yaralama”, “birden fazla kişiyle tehdit” suçlarından 8 yıl 4 ay, Engin Polat’a ise ekstra “konut dokunulmazlığını ihlal” suçundan 11 yıl 4 aya kadar hapis istemi verildi. İddianame mahkemeye gönderildi. Mahkemenin iddianameyi kabul etmesi durumunda Polat çifti önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.