Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DİLAN POLAT ENGİN POLAT SON DURUM İSTENEN CEZA ŞOKE ETTİ! Dilan Polat Hapisten Çıktı Mı? Dilan Polat Ne Zaman Tahliye Olacak?

Kara para aklama suçuyla tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat davasında flaş gelişme gündeme geldi. Kasım ayından bu yana tutukluluğu devam eden Dilan Polat mahkeme kararı geldi. Peki, Dilan Polat hapisten çıktı mı? Dilan Polat mahkeme ne zaman? İşte Dilan Polat Engin Polat son durum..

Kara para aklama suçuyla

Türk halkının merakla takip ettiği Dilan Polat Engin Polat son durum belli oldu. Kasım ayından bu yana tutuklu bulunan Dilan Polat intihar teşebbüsü nedeniyle bir süre tedavi gördü. Tedavisinin bitmesiyle cezaevine geri dönen Dilan Polat mahkeme günü geldi çattı. Polatlar davasında yaşanan tahliyelerin ardından Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın da tutuksuz yargılanabileceği konuşulurken kötü haber geldi. Peki, Dilan Polat çıktı mı? Dilan Polat ne zaman tahliye olacak? Dilan Polat mahkeme ne zaman? İşte merak edilenler..

DİLAN POLAT HAPİSTEN ÇIKTI MI?

Geçtiğimiz ay Polatlar davasında Dilan Polat’ın kardeşleri Sıla Doğu ile Can Doğu tahliye oldu. Gelecek duruşmada Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın tutuksuz yargılanacağı konuşulurken kötü haber geldi. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan takipte 16 kişinin soruşturması tamamlandı. Şüphelilerin “suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama”, “yasa dışı bahis”, “suç işlemek amacıyla örgüt kurmak” ve “suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olmak” suçlarından cezalandırılmaları istendi. Başsavcılık tarafından onaylanan iddianame Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesine gönderildi.

DİLAN POLAT ENGİN POLAT SON DURUM

Dilan Polat hapisten çıktı mı merak eden vatandaşlar için hemen söyleyelim ki henüz tahliye kararı verilmedi. Tüm Türkiye’nin gündeminde yer alan Polat davasında sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile  Engin Polat için 13 yıldan 27 yıla kadar hapis cezası istendi. Kara para aklama ve suç işlemek amacıyla örgüt kurma gibi suçlamalarla 5 Kasım 2023’te tutuklanan Dilan Polat cezaevinden ne zaman çıkacak henüz bilinmiyor.