Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dilan Polat Engin Polat Yargı Paketi FLAŞ GELİŞME: Dilan Polat Şirketleri Ne Olacak Belli Oldu! Dilan Polat Çıktı Mı, Ne Zaman Çıkacak?

Kara para aklama suçundan cezaevinde olan Dilan Polat Engin Polat çifti son durum merak konusu oldu. Sosyal medya fenomeni Dilan Polat el konulan malvarlıklarının akıbeti belli oldu. TBMM’ye sunulan 8. Yargı Paketi içerisinde malvarlıklarına el konulan sosyal medya fenomeni Dilan Polat bilgisi geldi. Peki, Dilan Polat ne zaman çıkacak? İşte yanıtı..

Kara para aklama suçundan

Dilan Polat davası tüm Türkiye’nin odak noktası oldu. Aylar önce gece saatlerinde evlerinden alınan Dilan Polat ile eşi Engin Polat tutukluluğu henüz bitmedi. Lüks yaşamlarıyla milyonlarca vatandaşın odaklandığı sosyal medya fenomeni Dilan Polat son durum merak edildi. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sunulan 8. yargı paketi son durum araştırması yapan vatandaşlara Dilan Polar detayı geldi. Suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan ile aralarında Dilan ve Engin Polat çiftinin de yer aldığı sosyal medya fenomenlerinin el konulan şirketlerinin akıbeti belli oldu. Peki, Dilan Polat ne zaman çıkacak? Dilan Polat tahliye mi edildi? İşte Dilan Polat şirketleri yargı paketi detayı..

DİLAN ENGİN POLAT ŞİRKETLERİ YARGI PAKETİ

Türkiye Gazetesi’nin haberine göre Dilan Polat ile Engin Polat el konulan şirketlerin akıbeti belli oldu. TMSF tarafından şirketlere 5 yıl süre ile kayyum ataması yapılacak. Söz konusu işletmeler TMSF tarafından satışa çıkarılabilecek. Elde edilen gelirden varsa önceden kalan borçların ödemesi yapılacak. Kalan para ise kamu bankalarına aktarılacak. Yeni yargı paketi sosyal medyadan yapılan hakaret suçlarında da değişiklik getirecek. Hakaret dosyalarında uzlaşma şartı aranmayacak. Hakaret suçlarının ön ödeme kapsamına alınması gündeme gelirken söz konusu durumda para cezası ödemesi ve yargılama yapılmayacağı düşünülüyor.

DİLAN POLAT NE ZAMAN ÇIKACAK?

Dilan Polat çıktı mı son dakika araştıran vatandaşlar için hemen belirtelim ki henüz tahliye kararı verilmedi. Tutukluluğu devam eden sosyal medya fenomeni Dilan Polat astroloğu çıkış tarihini iddia etti. Dilan Polat’la görüşmeye gitmediği zaman yıldız falına bakıp avukatları ile haber gönderdiği söylenen Dilan Polat astroloğu, “Aslında bilmek istediği şey bana ne olacak sorusunun cevabı. Dilan’ın para pul umurunda değil. Tek istediği şey özgürlüğü. Maksimum nisan ayına kadar dışarı çıkacağını söyledim. Tabii şubat-mart ayında da çıkabilir. Ben dışarıya çıkacağını düşünüyorum” dedi.