Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dilan Polat İntiharı Son Dakika: Dilan Polat Hapiste Mi? Dilan Polat İntihar Olayı Ne?

Dilan Polat intiharı son dakika iddiası patladı. Tutukluluğu devam eden Dilan Polat’ın eşi Engin Polat’ı arayarak “İntihar etmek istiyorum” dediği iddia edildi. Sosyal medyayı ayağa kaldıran bomba iddianın ardından Dilan Polat araştırmaları yoğunlaştı. İşte Dilan Polat intihar iddiası detayları..

Dilan Polat intiharı son

Tüm Türkiye’nin gündeminde ilk sırada yer alan Dilan Polat ile eşi Engin Polat olayları bitmek bilmedi. Dilan Polat intiharı son dakika gelişmesi geldi. Sosyal medyanın bir numaralı gündem maddesi olan Dilan Polat son dakika gelişmesi patlak verdi. Milyonların merak ettiği sosyal medya fenomeni Dilan Polat hangi cezaevinde araştırıldı. Vergi kaçırma ve kara para aklama suçlamalarının ardından tutuklanan Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında olay yaratan bir iddia ortaya atıldı. Eşi Engin Polat’a her dakika aşkını ilan eden Dilan Polat’ın eşi Engin Polat’ı arayarak intihar edeceği iddia edildi. Arama motorlarında Dilan Polat hangi cezaevinde, Dilan Polat aslen nereli, Dilan Polat ev hapsi, Dilan Polat hapisten çıktı mı, Dilan Polat serbest mi araştırıldı. İşte Dilan Polat intiharı son dakika gelişmesi..

DİLAN POLAT İNTİHAR SON DAKİKA 

Gazeteci İsmail Saymaz’ın ortaya attığı iddia sosyal medyayı karıştırdı. Milyonlarca vatandaşın gündeminde ilk sırada yer alan Dilan Polat intiharı detayları merak konusu oldu. Marmara Cezaevi’nde bulunan Dilan Polat’ın Çorlu yüksek güvenlikli cezaevinde kalan eşi Engin Polat ile yaptığı telefon görüşmesinde psikolojisinin çok bozulduğunu anlattığı aktarıldı. Sözcü’nün haberine göre sosyal medyada sık sık kocası Engin Polat’a aşkını ilan eden Dilan Polat eşiyle telefonda görüştü. Tutuklandıktan sonra farklı cezaevlerinde kalan Dilan Polat ve Engin Polat çifti intihar iddiası yayınlandı. Gazeteci İsmail Saymaz, Dilan Polat’ın Çorlu Cezaevi’nde bulunan eşi Engin Polat’ı telefonla arayarak “intihar etmek istiyorum” dediğini yazdı. Söz konusu telefon görüşmesi ardından Dilan Polat avukatları acil olarak cezaevine gitti.

DİLAN POLAT HANGİ CEZAEVİNDE? HAPİSTEN ÇIKTI MI?

Kız kardeşi Sıla Doğu ile Silivri Marmara cezaevinde kalan Dilan Polat’ın Çorlu Cezaevine sevk edileceği söylendi. Dilan Polat kardeşi Sıla Doğu ile birlikte kalıyordu. Dilan Polat intiharı son dakika gelişmesinin ardından gazeteci Emrullah Erdinç, “Silivri’den ayrılacağı için mutsuz olan Dilan Polat kardeşi Sıla’dan ayrılmak istemiyor. Avukatlarının naklin durması için müracaat etmesi bekleniyor” iddiasında bulundu. Bilindiği üzere Dilan Polat eşi Engin Polat, babası Sezgin Polat ile birlikte Çorlu Cezaevinde kalıyor.