Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dilan Polat Mahkeme SON DAKİKA: Dilan Polat Davası Ne Oldu? Dilan Polat Serbest Bırakıldı Mı? Dilan Polat Tahliye Mi Oldu BELLİ OLDU

Dilan Polat davası ne oldu merak eden vatandaşlar araştırmaları hızlandırdı. 24 Ocak Çarşamba gününün gelişiyle Dilan Polat mahkeme saati merak konusu oldu. Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarından tutuklanan Dilan Polat tahliye mi oldu merak edildi. Peki, Dilan Polat mahkeme çıktı mı? Dilan Polat serbest bırakıldı mı? İşte Dilan Polat mahkeme saati..

Dilan Polat davası ne

Milyonlarca vatandaş son dakika Dilan Polat çıktı mı araştırması yaptı. Bir gece yarısı Çengelköy’deki lüks villasından alınan Dilan Polat ile eşi Engin Polat bir daha evine dönemedi. Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlamalardan tutuklanan Dilan Polat mahkeme günü geldi çattı. Dilan Polat arkadaşı Sevim Alan Polat ailesinin mahkeme tarihini paylaştı. Hayranlarının dört gözle beklediği Dilan Polat mahkeme günü araştırıldı. 4 Kasım’dan bu yana cezaevinde olan Dilan Polat tahliye oldu mu belli oldu. Peki, Dilan Polat serbest bırakıldı mı? Dilan Polat tahliye mi oldu? İşte merak edilen soruların yanıtları..

DİLAN POLAT MAHKEME SON DAKİKA

Dilan Polat hapisten çıktı mı belli oldu. İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyon ardından gözaltına alınan Dilan Polat ve eşi Engin Polat tutuklandı. Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet suçlarından başlatılan soruşturma ardından Dilan Polat son dakika kararı geldi. Polat çiftinin avukatı Sevinç Horoz, 10 Kasım’da sulh ceza hakimliğine başvurarak tutukluluklarına itiraz etti. Ancak sulh ceza hakimliği tutukluluk itirazını değerlendirdi ve reddetme kararı aldı. İtirazın reddedilmesi üzerine dosya asliye ceza mahkemesine gönderildi. Dilan Polat ile Engin Polat çifti şimdi yeniden mahkeme karşısına çıkmayı bekledi.

DİLAN POLAT HAPİSTEN ÇIKTI MI?

Son dakika açıklamalarını değerlendiren Dilan Polat hayranları araştırmalara başladı. Milyonların gündeminde yer alan Dilan Polat hangi cezaevinde araştıran vatandaşlar mahkeme gününe odaklandı. Instagram hesabından yazılı bir açıklama yapan Dilan Polat’ın arkadaşı Sevim Alan, Dilan Polat mahkeme tarihini açıkladı. Polatların mahkemesi 24 Ocak Çarşamba günü görüleceğini iddia etti. Ancak resmi olarak bir mahkeme günü kararı gelmedi. Henüz mahkemeye çıkmayan Dilan Polat tahliye olmadı.