Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dilan Polat Röportaj Son Dakika: Dilan Polat Cezaevi Günleri İlk Kez Açıkladı! Dilan Polat Röportajı

Tutukluluğu devam eden sosyal medya fenomeni Dilan Polat cezaevi bombası patladı. Cezaevinden ilk kez röportaj veren Dilan Polat öyle şeyler söyledi ki okuyanlar şaştı kaldı. Cezaevinden Dilan Polat röportaj geldi. Peki, Dilan Polat kaç yıl ceza aldı? İşte merak edilen Dilan Polat röportaj detayları..

Tutukluluğu devam eden sosyal

Dilan Polat son dakika haber araştırması yapan vatandaşlara son dakika mesajı geldi. Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla Çengelköy’deki lüks villalarından alınan Dilan Polat işe eşi Engin Polat cezaevi günleri merak konusu oldu. Geçtiğimiz günlerde Gazeteci İsmail Saymaz’a mektup gönderen Dilan Polat ilk röportajı geldi. 5 Kasım’da tutuklanan Dilan Polat cezaevinden ilk röportajını verdi. Odatv’den Oğuz Ok’a konuşan Dilan Polat cezaevi günlerini ardından Dilan Polat tahliye oldu mu, Dilan Polat cezaevi, Dilan Polat serbest bırakıldı mı, Dilan Polat çıktı mı, Dilan Polat cezaevinden çıktı mı, Dilan Polat hapiste mi, Dilan Polat ses kaydı, Dilan Polat röportaj, Dilan Polat son durum araştırıldı. Peki, Dilan Polat hangi cezaevinde? Dilan Polat kaç yıl ceza aldı? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Dilan Polat röportajı..

DİLAN POLAT RÖPORTAJ SON DAKİKA

Tutukluluğu devam eden Dilan Polat hakkındaki iddialara Odatv aracılığıyla yanıt verdi. Cezaevi günlerini anlatan sosyal medya fenomeni Dilan Polat son durum belli oldu. Dilan Polat’a sorulan sorular Davanın gidişatı hakkında herhangi bir iyimserliğiniz var mı? Geleceğinizi nasıl görüyorsunuz? Yardımcınız Şule’nin sizin montunuzla alışveriş yaptığı iddia edildi. Kendisiyle cezaevine girdikten sonra bir temasınız oldu mu? Kardeşiniz Sıla Doğu ile cezaevinde kavga ettiğiniz iddia edildi, aynı iddia diğer mahkumlarla aranızda da yaşandığı öne sürüldü. Bu iddialar doğru mu? Diğer mahkumların size bakışı nasıl? Cezaevinde intihar teşebbüsünde bulunduğunuz iddiaları doğru mu? Cezaevi günleri nasıl geçiyor? Koğuş düzeni nasıl? Alışverişte hangi yiyecekleri alıyorsunuz? Neye ihtiyaç duyuyorsunuz? Aileniz dışında en çok özlediğiniz şey ne gibi sorular yöneltildi. Dilan Polat sorulan sorulara avukatı aracılığıyla yanıt verdi.

DİLAN POLAT CEZAEVİ İLK RÖPORTAJ

Davanın gidişatı hakkındaki soruya yanıt veren Dilan Polat, “Avukatım soruşturmanın normal gittiğini, vergiyle ilgili sorunlarımız olduğunu söylüyor. Davanın nasıl gittiğinden ziyade varsa bizim devletimize bir borcumuz cezası neyse ödeyeceğiz. Bu konuları ihmal etmişiz, bundan dolayı tabii ki mahcubuz” dedi. Geleceği hakkında konuşan Dilan Polat, “Bir anda imkan sahibi olmaktan kaynaklanan sorumsuzluklarımız oldu bundan dolayı zaten üzüntülerimizi ve pişmanlıklarımızı dile getiriyoruz” dedi. Dua ettiğini söyleyen Dilan Polat kız kardeşi Sıla Doğu ile ilgili soruya, “Burada insan kendi kendisiyle bir kavga içinde oluyor. Doğru ile eğriyi ayırma hususunda yeterli zaman oluyor. Çocuklarım için endişelenmenin dışında hep düşünmek, mukayese etmek ve bunları not almakla zaman geçiyor. Kimseyle bir hır gürümüz yok” dedi. Son günlerde en çok tartışılan Dilan Polat intihar haberine açıklık getiren fenomen, “İntihar gibi bir kararlılık halinde olmuyor insan ama çok sıkıştığım zamanlar oluyor” yanıtını verdi. Cezaevi günlerinin zor geçtiğini söyleyen Dilan Polat, zaman zaman çok sakin olduğunu zaman zaman da ağladığını ifade etti. Çocuklarını çok özlediğini söyleyen Dilan Polat, “Buranın iki özelliği var: biri insan inanılmaz sigara içiyor bir de ibadet meselesi ile düşünme meselesi oluyor” yanıtını verdi.