Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DİLAN POLAT SERBEST SON DAKİKA: Dilan Polat Tahliye Mi Oldu? Dilan Polat Serbest Mi Bırakıldı? Dilan Polat Son Dakika Karar

Kara para aklama suçundan 7 aydır tutuklu olan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat hakkında son dakika açıklaması geldi. 2. kez hakim karşısına çıkan Dilan Polat salonda sinir krizi geçirip, “Allah’ım hiçbir suçum yok” diyerek yere yığıldı. Peki, Dilan Polat tahliye mi oldu? Dilan Polat serbest mi bırakıldı? İşte Dilan Polat son dakika karar..

Kara para aklama suçundan

Dilan Polat serbest son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca vatandaşın gündeminde ilk sırada yer alan Dilan Polat’a ne oldu son dakika belli oldu. Sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan davada adı geçen Dilan Polat ile Engin Polat çifti bir kez daha yargılandı. Fenalık geçiren Dilan Polat, “Allah’ım hiçbir suçum yok, Allah’ım ne olur kurtar” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Dilan Polat Banu Parlak olayı tahliye kararı aratıldı. Peki, Dilan Polat tahliye mi oldu? Dilan Polat serbest mi bırakıldı? İşte Dilan Polat son dakika karar..

DİLAN POLAT SERBEST Mİ BIRAKILDI SON DAKİKA

1 Ekim 2023 günü saat 02.00 ve 04.30 sularında gerçekleşen Banu Parlak güzellik merkezi kurşunlama olayında tahliye kararı çıktı. Sosyal medya fenomeni Banu Parlak işyeri kurşunlama olayında Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirme suçundan cezalandırılması istendi. Davanın 2. celsesinde Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat hakkında tahliye kararı verildi. Kararın ardından Dilan Polat yere düşüp, “Allah’ım hiçbir suçum yok, Allah’ım ne olur kurtar” diyerek ağladı.

DİLAN POLAT TAHLİYE Mİ OLDU?

Kasım ayından bu yana tutuklu olan Dilan Polat Banu Parlak kurşunlama olayından tahliye oldu ancak diğer suçlardan tutukluluğu devam ediyor. Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanması davasında yargılanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, eşi Engin Polat ve babası Sezgin Polat için tahliye kararı verildi. Bir süre hastanede tedavi gördükten sonra cezaevine geri dönen Dilan Polat henüz kara para aklama, suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi, vergi usul kanunu ile şans oyunları suçlamalarından tutukluluğu sürüyor.