Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dilan Polat Son Dakika: Dilan Engin Polat Pembe Oda Talebi! Dilan Polat Pembe Oda Hamile Kalırsa Serbest Kalır Mı?

Tüm Türkiye’nin gündem maddesi olan Dilan Polat flaş iddia geldi. Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat hapishane günlerini anlattı. Engin Polat’ın kız kardeşi Kübra Uzun’a mektup gönderen Dilan Polat pembe oda talebi merak konusu oldu. Peki, Dilan Polat ne zaman tutuklandı? Dilan Polat serbest bırakıldı mı son dakika? İşte yanıtı..

Tüm Türkiye'nin gündem maddesi

Dilan Polat son dakika bombası patladı. Sosyal medya fenomeni Dilan Polat tüm Türkiye’nin odak noktası oldu. Ne yapsa ne söylese olay olan Dilan Polat hapishane günleri merak konusu oldu. 1 Kasım’da düzenlenen İstanbul merkezli operasyon ile gece vakti evinden alınan Dilan Polat ile eşi Engin Polat bir daha geri dönemedi. Polat ailesinden çok sayıda isim ile Dilan Polat’ın kardeşlerinin de aralarında bulunduğu kişiler tutuklandı. Hakkında kara para aklama ve vergi kaçırma suçları bulunan Dilan Polat hapishane günlerini görümcesi Kübra Uzun’a gönderdiği mektup ile anlattı. Sosyal medyanın en çok konuştuğu olayın ardından HSK kararı geldi ve Dilan Polat savcısı Gökalp Kökçü Erzurum’a gönderildi. Flaş olayların bitmediği davada Engin Polat pembe oda talebi olduğu iddia edildi. Peki, pembe oda nedir? Pembe odada hamile kalan mahkum tahliye olur mu? Dilan Polat serbest bırakıldı mı son dakika? İşte yanıtı..

ENGİN DİLAN POLAT PEMBE ODA TALEBİ 

Dilan Polat çıktı mı araştırılmaya devam ederken Dilan Polat pembe oda talebi gündemi hareketlendirdi. Cezaevinde olan Dilan Polat ile eşi Engin Polat pembe oda talebi sosyal medyayı karıştırdı. Lüks yaşamlarıyla tüm okların hedefi olan Engin Dilan Polat çiftinin cezaevi yönetiminden pembe oda talebinde bulunduğu iddia edildi. Pembe oda izninin verilmesi durumunda Dilan Polat hamile kalırsa tahliye olup olmayacağı araştırılmaya başladı. Cezaevinde bulunan mahkumların her 3 ayda bir talep edebilecekleri bu odada mahkumlar resmi nikahlı eşleriyle gardiyan gözetimi olmadan vakit geçiriyor. İyi hali göz önünde bulundurulan mahkum pembe odada eşiyle bir araya geliyor hatta cinsel ilişkiye girebiliyor.

DİLAN POLAT SERBEST BIRAKILDI MI SON DAKİKA

Gündemin en merak edilen kişilerinden olan sosyal medya fenomeni Dilan Polat araçları Zeytinburnu’ndaki yediemin otoparkına çekildi. 21 Temmuz 1990 doğumlu olan Dilan Polat doğum tarihi hayranları tarafından merak edildi. Tutukluluğu devam eden Dilan Polat görümcesine gönderdiği mektupta, “Canım annem öyle çok özledim ki. Canım Kübram hepinizi çok özledim. Şu an saat 20.30 öyle çok sıkıldık ki dört duvar arasında. Nilgül ile beraber yürüdük oda içerisinde bir ileri bir geri bacaklarım ağrıyor” dedi. 2 sayfalık mektubun ardından Dilan Polat serbest mi, Dilan Polat ne zaman tutuklandı araştırıldı. 1 Kasım’da alınan Dilan Polat’ın cezaevi günleri henüz bitmedi. Dilan Polat pembe oda talebi kabul edilirse ve Dilan Polat orada hamile kalırsa YouTuber Demet Işıl İlhan’ın iddiasına göre adli kontrol hükümleri uygulanarak tutuksuz yaegılanabilir. Ancak bu konuda resmi bir açıklama yok.

PEMBE ODA NEDİR? PEMBE ODADA HAMİLE KALAN MAHKUM SERBEST KALIR MI?

Pembe Oda aslında bir hapis cezaevi içindeki bir bölümü veya odasını ifade etmez. Daha çok Türkiye’de bir hapishane içinde yer alan ve özellikle kadın mahkumların barındığı, rehabilitasyon ve destek hizmetleri sunulan birimleri temsil eder. Pembe Oda, Türkiye’de hapishanelerde kadın mahkumların fiziksel, duygusal ve psikolojik ihtiyaçlarına yönelik destek ve rehabilitasyon hizmetlerini ifade etmek için kullanılır. Öte yandan cezaevlerinde pembe oda ifadesi mahkumların resmi nikahlı eşleriyle görüşebildikleri yerlerdir.